Οδηγός αγοράς:Το μαύρο ολόσωμο είναι το πιο διαχρονικό μαγιό -10 σχέδια για όλους τους σωματότυπους

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς:Το μαύρο ολόσωμο είναι το πιο διαχρονικό μαγιό -10 σχέδια για όλους τους σωματότυπους

Tα δέκα καλύτερα σχέδια που αξίζει να ανακαλύψεις.

Το μεγαλύτερο debate του καλοκαιριού δεν είναι βουνό ή θάλασσα, αλλά μπικίνι ή ολόσωμο μαγιό. Προσωπικά, αν και για πολλά χρόνια θεωρούσα τα μπικίνι το καλύτερο μαγιό για τις καλοκαιρινές μου διακοπές, ανακάλεσα και εκτίμησα τα ολόσωμα και ειδικά το κεφάλαιο μαύρο, ολόσωμο μαγιό. Γενκά τα χρώματα ταιριάζουν στο καλοκαιρινό look της παραλίας, αλλά όπως και να το κάνουμε το μαύρο κερδίζει πάντα πόντος, τόσο στην κομψότητα, όσο και στη γενικότερη εικόνα της σιλουέτας μας. Γιατί είναι ένα χρώμα, που αντικειμενικά κάνει το γυναικείο σώμα να φαίνεται πιο μαζεμένο και καλύπτει τις όποιες ατέλειες.

https://www.instagram.com/p/CMkKi9ujkKu

Μέχρι και πριν από μερικά χρόνια το ολόσωμο θεωρούνταν ένα από τα πιο κλασικά μαγιό, που αφήναμε στη μαμά μας, και εμείς αναζητούσαμε όλα εκείνα τα περίεργα και επίκαιρα prints και χρώματα. Όμως, η αλήθεια είναι ότι ένα μαύρο, διαχρονικό ολόσωμο μαγιό είναι απαραίτητο για κάθε γυναίκα. Είναι το πρώτο μαγιό που πρέπει να βάλεις στη συλλογή σου και το τελευταίο που θα αποχωριστείς. Τώρα, μάλιστα, που το μαύρο ολόσωμο είναι μία από τις πιο επίκαιρες τάσεις της σεζόν, εμείς ξεχωρίσαμε για σένα τρία σχέδια που αξίζουν την προσοχή σου.

Έρχεται η τάση που θα αντικαταστήσει τα καλοκαιρινά φορέματα και η Hailey Bieber τη φοράει ήδη

https://www.instagram.com/p/CewpNrgP0ns

Χαμηλή πλάτη: Είναι ένα μαγιό που θα τονίσει τη θηλκότητά σου και μπορείς να το φορέσεις μια χαρά και σαν κορμάκι, οπότε να σε συνοδεύσει και στο φαγητό ή το ποτό σου μετά το μπάνιο.

One shoulder: Από τις μεγαλύτερες τάσεις και της φετινής σεζόν, το ολόσωμο με έναν ώμο είναι από τα σχέδια που έχει κυριαρχήσει στις συλλογές των αγαπημένων μας brands. Είναι ένα luxurious σχέδιο, που ταιριάζει πολύ και σε ένα μπάνιο σε πισίνα, γιατί εκεί επιλέγουμε πάντα κάτι πιο elegant.

Cut outs: Ανάλογα με το σωματότυπό σου επέλεξε και το σωστό σημείο με κοψίματα. Αν φερθείς έξυπνα θα έχεις ίσως το πιο sexy μαγιό που φόρεσες ποτέ. Θέλει μια προσοχή στο μαύρισμα είναι η αλήθεια αλλά το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει. Δεν υπάρχει περίπτωση να περάσεις απαρατήρητη.

Editor's choices: