5+1 cool outfits για τις συναυλίες του καλοκαιριού -Και off we go για τα φεστιβάλ!

Ναταλία Κατσακιώρη
5+1 cool outfits για τις συναυλίες του καλοκαιριού -Και off we go για τα φεστιβάλ!

Η festival season έχει κηρύξει και επισήμως την έναρξή της και εμείς είμαστε έτοιμες για iconic εμφανίσεις στα γρασίδια!

Το περίμενες, το περίμενα, το περιμέναμε όλοι. Το καλοκαίρι μπήκε και επίσημα σήμερα και ο πρώτος μήνας του, που είμαστε ακόμα στην πόλη πριν ξεκινήσουν οι άδειες είναι αφιερωμένος στα φεστιβάλ και τις συναυλίες που τρέχουν στην πολιτιστική μας ατζέντα.

Και μετά από τρία σχεδόν καλοκαίρια που περάσαμε με διάφορα μέτρα και περιορισμούς, βλέπουμε σιγά σιγά τις μεγάλες διοργανώσεις να έρχονται ξανά στη χώρα μας. Οπότε και εμείς μπαίνουμε στη γνωστή φεστιβαλική διάθεση.

festival_looks-(1).jpg

Οδηγός αγοράς: Τα πρώτα σορτσάκια που θα φορέσουμε το καλοκαίρι είναι εδώ

Οι συναυλίες και τα φεστιβάλ απαιτούν και το δικό τους dress code.

Τι σημαίνει αυτό στην πράξη? Σημαίνει ξενύχτια και καλή μουσική, θέαμα και χορό, παρέες και events λίγο πριν φύγουμε για διακοπές. Οπότε θέλεις και ένα αντίστοιχο φεστιβαλικό outfit για να είσαι άνετη και stylish. Γενικά όταν είμαστε εκτός σπιτιού για πολλές ώρες -ακόμα και αν είμαστε έξω για διασκέδαση και όχι λόγω υποχρεώσεων- η άνεση και η πρακτικότητα είναι η απόλυτη προτεραιότητα μας. Οπότε ξέχνα το Coachella vibe και όλα τα περίεργα looks που βλέπεις στο Instagram feed σου από τα κορίτσια της μόδας. Δηλαδή τα ψηλοτάκουνα και τα υπερβολικά στενά, βραδινά ρούχα είναι κάπως απαγορευτικά όπως καταλαβαίνεις.

https://www.instagram.com/p/CrOajVVrcZb

Το φεστιβάλ της Coachella μπορεί να αποτελέσει έμπνευση αλλά σε ένα τελείως διαφορετικό επίπεδο. Μπορείς δηλαδή να πάρεις στοιχεία από το bohemian style της Καλιφόρνια, με τα κρόσσια, τις διαφάνειες και τις cowboy boots να είναι ιδανική επιλογή για μια συναυλία μαζί με το τζιν σορτσάκι σου.

festival_looks-(3).jpg

Γενικά τα mini και τα σορτσάκια είναι τα επικρατέστερα ρούχα που θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου. Μαζί με ένα ζευγάρι μποτάκια ή sneakers μπορούν εύκολα να δημιουργήσουν ένα stylish look μαζί με ένα απλό t-shirt από το αγαπημένη σου συγκρότημα.

Κάπου εδώ να σου πω ότι δεν αναφέρω τα πέδιλα και τα σανδάλια, γιατί προσωπικά στις συναυλίες έχω πάντα το φόβο ότι θα ποδοπατήσουν, αλλά αν είσαι άνετη με αυτό, μπορείς φυσικά να φορέσεις και τα αγαπημένα σου ανοιχτά σχέδια. Παρακάτω συγκεντρώσαμε για εσάς τα πιο cool outfits για το σωστό, το φεστιβαλικό look.

5+1 ultra fashionable σύνολα για τις συναυλίες του καλοκαιριού: