5 fashion approved τάσεις για να ξεχωρίσεις ως καλεσμένη στους γάμους του καλοκαιριού

Ναταλία Κατσακιώρη
5 fashion approved τάσεις για να ξεχωρίσεις ως καλεσμένη στους γάμους του καλοκαιριού
Photo Credit: Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Το dress code στου φετινούς γάμους θα είναι shiny and fabulous!

Είναι ένα θέμα που απασχολεί, όπως και να έχει. Το τι θα βάλεις σε ένα γάμο, που είσαι καλεσμένη, είναι φυσικά ένα πρόβλημα. Και αυτό γιατί στην Ελλάδα δεν έχουμε συνήθως κάποιο dress code στους γάμους, που πίστεψέ με θα ήταν μια μεγάλη βοήθεια. Εκτός από τον κλασικό «κανόνα» ότι καλό θα ήταν να μην φοράμε λευκό, αν και δεν ισχύει φυσικά απόλυτα ούτε αυτό, εγώ θα σου πω να αφήσεις τη δημιουργικότητά σου ελεύθερη και να δημιουργήσεις ένα stylish look με ιδιαίτερες λεπτομέρειες, που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

https://www.instagram.com/p/CsPHe6fL-fs/

Από τα πολύχρωμα, extravagant φορέματα μέχρι τα πιο ιδιαίτερα sets, παρακάτω ξεχωρίσαμε τις πέντε κορυφαίες τάσεις που αξίζει να δοκιμάσεις στους γάμους της σεζόν.

Βάσια Κωσταρά: Με maxi πουά φόρεμα ήταν η πιο καλοντυμένη καλεσμένη σε πολιτικό γάμο

https://www.instagram.com/p/CosA2Frumd2/

Οι 5 κορυφαίες τάσεις για τους γάμους του καλοκαιριού.

Halter neck: Είναι μια λαιμόκοψη, που παίζει παντού φέτος. Και ενώ φαίνεται κάπως κλασική και ίσως συντηρητική, στην πραγματικότητα είναι από τα πιο sexy σχέδια που μπορείς να φορέσεις. Σε φόρεμα ή σε ένα ωραίο top, το halter neck είναι από τα trends που θα δεις παντού φέτος.

summer_weddings-(3).jpg

Co-ords: Τα σετάκια είναι και πάλι στο προσκήνιο και η περίπτωση μιας ωραίας φούστας με ασορτί crop top, ίσως σε ένα ωραίο χρώμα, ίσως σε ένα ιδιαίτερο print ή σε ένα chic pattern είναι ιδανική εναλλακτική του κλασικού φορέματος.

summer_weddings-(8).jpg

Summer tailoring: Γιλέκα, σακάκια με κοντά μανίκια και ενδιαφέροντα tops μπορούν να γίνουν ένα νέο είδος καλοκαιρινού κοστουμιού. Τα αυστηρά παντελόνια και οι wide leg παντελόνες είναι τα πιο εύκολα items για να συνδυάσεις ένα τέτοιο top. Εγώ βέβαια θα σου έλεγα να το απογειώσεις με μία tailored βερμούδα ή ένα sophisticated σορτς.

summer_weddings-(4).jpg

Naked dress: Εδώ μιλάμε για ένα slip dress, ένα lingerie dress ή ένα φόρεμα με διαφάνειες. Γενικά, καλό είναι να προσέξεις λίγο την ισορροπία του outfit, γιατί δεν θέλουμε να είμαστε υπερβολικά sexy σε έναν γάμο. Τόσο-όσο.

summer_weddings-(6).jpg

Extravagant: Οι ιδιαίτερες υφές, τα βολάν, τα μοτίβα με λεπτομέρειες και τα 3D κεντήματα είναι για σένα που έχεις βαρεθεί τα αναμενόμενα. Επέλεξε ένα φόρεμα σε απλή γραμμή και επένδυσε στα εντυπωσιακά στοιχεία.

summer_weddings-(2).jpg