Οδηγός αγοράς: Τα playsuits που είναι η πιο stylish απάντηση στο «τι θα βάλω πάλι σήμερα»

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: Τα playsuits που είναι η πιο stylish απάντηση στο «τι θα βάλω πάλι σήμερα»

Ας μάθουμε επιτέλους τη διαφορά μεταξύ playsuit και jumpsuit.

Οι παλιότερες -aka millennials- έχουμε περάσει πολλά καλοκαίρια μέσα στα κοντά, ολόσωμα φορμάκια μας. Και ναι τα λέμε playsuits. Playsuits είναι οι κοντές ολόσωμες φόρμες (αυτές δηλαδή που καταλήγουν σε σορτσάκι) και jumpsuits είναι οι κλασικές μακριές, ολόσωμες φόρμες, που φοράμε όλο ο χρόνο. Αν ανήκεις, λοιπόν, στη γενιά μου, τότε να σου υπενθυμίσω ότι τα playsuits είναι προφανώς μία τάση από τα 00s, οπότε τώρα που το Y2K επιστρέφει πιο δυναμικά από ποτέ, τα ξαναβάλαμε και εμείς στη ζωή μας, αλλά με έναν διαφορετικό, upgraded τρόπο.

5+1 καλοκαιρινά looks για το γραφείο με τα αγαπημένα μας high heels

playsuit-(1).jpg

Φυσικά, στην επιστροφή των playsuits σημαντικό ρόλο έπαιξαν και τα ολόσωμα φορμάκια που φοράμε στη yoga, δηλαδή τα shapewears όπως τα SKIMS της Kim Kardashian, που έβαλαν και πάλι τα ολόσωμα κολάν στο χάρτι του casual στυλ. Είναι super άνετα, στυλάτα και μπορείς να τα συνδυάσεις μια χαρά και με sneakers αλλά και με τα σανδάλια σου τώρα που είναι καλοκαίρι. Επίσης, τα sliders και όλα τα υπόλοιπα ugly shoes πάνε τέλεια με τέτοιου είδους ιδιαίτερα playsuits.

Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει τα 4 πιο stylish παντελόνια για το καλοκαιρινό look του γραφείου

Εκτός, όμως, από τα αθλητικά αυτά φορμάκια-κολάν, έχουμε πάντα τα κλασικά, αέρινα jumpsuits με τα floral μοτίβα και τα πολύχρωμα prints. Είναι η τέλεια εναλλακτική, αν δεν είσαι η γυναίκα που αγαπά τα φορέματα, γιατί προσφέρει σχεδόν το ίδιο αποτέλεσμα οπτικά, αν μιλάμε για ένα ολόσωμο φορμάκι με φαρδιά μπατζάκια και βολάν στο τελείωμα. Είναι πιο άνετα και προσφέρουν την ασφάλεια ενός shorts στην κίνηση.

https://www.instagram.com/p/CcgoO9BvWle/

Αν από την άλλη θέλουμε να μιλήσουμε για το κομμάτι του styling, όπως καταλαβαίνεις μία ολόσωμη φόρμα, είτε κοντή, είτε μακριά, είναι ότι πιο εύκολο μπορείς να ρίξεις πάνω σου -κυριολεκτικά- το πρωί και να φύγεις για την οποιαδήποτε δραστηριότητά σου. Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα καλύτερα σχέδια της αγοράς, με χρώμα, μοναδικές γραμμές και prints, που καλύπτουν το γούστο κάθε γυναίκας. Ανάμεσά τους θα βρεις σίγουρα το αγαπημένο σου playsuit.

Editor's choices: