Αυτή είναι η τάση στα καλοκαιρινά πέδιλα που θα σε κάνει να πεις αντίο στα μαύρα σου σανδάλια

Ναταλία Κατσακιώρη
Αυτή είναι η τάση στα καλοκαιρινά πέδιλα που θα σε κάνει να πεις αντίο στα μαύρα σου σανδάλια
Photo Credit: Sarah Treacher / launchmetrics.com/spotlight

Είναι η πιο σωστή καλοκαιρινή επένδυση που θα κάνεις φέτος. 

Τάσεις, τάσεις παντού! Ζούμε στην εποχή που τα trends αλλά και τα micro trends κάνουν την εμφάνισή τους αστραπιαία, αλλά το ίδιο αστραπιαία τα βλέπουμε και να εξαφανίζονται. Και αυτό γιατί οι πληροφορίες στις μέρες μας τρέχουν με τέτοιο ρυθμό που δεν ακόμη και τα ρούχα μας επηρεάζονται από τη ροή του feed μας. Αλλά σε πείσμα των καιρών και θέλοντας να έρθουμε πιο κοντά στη βιώσιμη σκέψη της μόδας προσπαθούμε -και πολύ καλά κάνουμε- να βάζουμε στη ντουλάπα μας ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που θα είναι διαχρονικά και θα φοράμε για πολλές ακόμη σεζόν.

white-sandals-(9).jpg

Οπότε, όταν μιλάμε για καλοκαιρινά πέδιλα που να είναι κλασικά και διαχρονικά, το μυαλό μας πάει αυτόματα στο μαύρο. Ένα ζευγάρι μαύρα, δερμάτινα πέδιλα είναι σίγουρα μια καλή λύση, ειδικά αν δεν έχεις ήδη ένα τέτοιο item στη συλλογή σου. Αλλά επειδή είναι καλοκαίρι και θέλουμε να έρθουμε πιο κοντά στην εποχή και τη διάθεσή της, ίσως διστάζουμε να φορέσουμε μαύρο ή μπορεί απλώς να μην είμαστε fans του μαύρου μέσα στο καλοκαίρι γενικότερα.

Οδηγός αγοράς: Όλα τα απαραίτητα μιας minimal capsule ντουλάπας για το φετινό καλοκαίρι

Η λύση είναι τα άσπρα πέδιλα. Το άσπρο είναι είναι ένα εξίσου διαχρονικό και elegant χρώμα, που μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα, ενώ παράλληλα μιλάμε για μία απόχρωση που δεν πρόκειται να φύγει ποτέ από τις τάσεις του καλοκαιριού.

white-sandals-(4).jpg

Τα άσπρα πέδιλα είναι η must επιλογή του καλοκαιριού.

Αν κάποιος με ρωτούσε τι πέδιλα θα αγοράσεις φέτος, η απάντηση θα ήταν ένα ζευγάρι λευκά πέδιλα. Είτε με τακούνι, είτε σε flat σχέδιο, τα άσπρα πέδιλα είναι η καλύτερη εναλλακτική στα μαύρα ζευγάρια, που έχουν κατακλύσει τους δρόμους. Επίσης, επιλέγοντας να φορέσεις το οτιδήποτε άσπρο, κάνεις τα σύνολά σου αυτόματα πιο chic και sophisticated, χωρίς στην ουσία να καταβάλεις καμία προσπάθεια. Αυτή είναι η δύναμη και η «μαγεία» του λευκού.

white-sandals-(2).jpg

Τα κορίτσια της μόδας έχουν ήδη καταλάβει την τέλεια εναλλακτική στο μαύρο, δίνοντάς μας το τέλειο inspo μέσα από τα καθημερινά τους σύνολα στους δρόμους της πόλης. Συγκεντρώσαμε τα αγαπημένα μας. Τα άσπρα πέδιλα μόλις μπήκαν στην κορυφή της wish list σου.

Street style inspo: