Τα 6 καλοκαιρινά παντελόνια που πρέπει να υπάρχουν στη ντουλάπα σου το 2023

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα 6 καλοκαιρινά παντελόνια που πρέπει να υπάρχουν στη ντουλάπα σου το 2023

Είναι τα 6 παντελόνια μέσα στα οποία θα περάσεις το καλοκαίρι σου. Και όχι μόνο.

Όσο και αν αγαπάμε τις φούστες και τα φορέματα, η άνεση και η πρακτικότητα ενός παντελονιού είναι κάτι που δεν μπορεί εύκολα να αντικατασταθεί. Και αυτό γιατί αντικειμενικά οι περισσότερες γυναίκες αισθάνονται πολύ πιο άνετα, όταν δεν χρειάζεται να αποκαλύψουν τα πόδια τους. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι οι γυναίκες θεώρησαν ένα από τα μεγαλύτερα κομμάτια της επανάστασής τους τη διεκδίκηση του παντελονιού. Το πιο άνετο κομμάτι της ανδρικής γκαρνταρόμπας.

Paris-m-str-S24-0026.jpg

Τις τελευταίες σεζόν οι τάσεις στα παντελόνια έχουν πάρει κομμάτια από πολλές διαφορετικές εποχές και περιόδους της μόδας. Τα retro vibes με τις καμπάνες και τα περίεργα prints είναι πάντα καλοδεχούμενα σε μια καλοκαιρινή ντουλάπα. Το ίδιο και τα vichy καρό, που λατρεύουν οι Γαλλίδες και πάνε τέλεια με τα μονόχρωμα tank tops του καλοκαιριού. Αλλά οι δύο αγαπημένες δεκαετίες της μόδας το τελευταίο διάστημα είναι αδιαμφισβήτητα τα 90s και τα 00s. Jeans με διακοσμητικά, low rise γραμμές και baggy shapes έρχονται να συνδυαστούν με τα skinny jeans και τα cargos, που επέστρεψαν επίσης σιγά-σιγά και έκαναν το σκηνικό στους δρόμους της πόλης ακόμη πιο ενδιαφέρον.

Στην ορκωμοσία της νέας Βουλής το κόκκινο φόρεμα της Δόμνας Μιχαηλίδου ήταν η επιτομή της κομψότητας

https://www.instagram.com/p/Ct4R4E1oomE/

Το μεγάλο θετικό της μόδας σήμερα είναι πως όλες αυτές οι επιλογές έχουν ένα και μόνο προορισμό. Να μας κάνουν να βρούμε τον εαυτό μας, σε αντίθεση με τα trends του παρελθόντος που ήθελαν περισσότερο να τα ακολουθήσουμε πιστά, μπαίνοντας σε καλούπια. Είσαι τύπος των wide shapes; Θα ακολουθήσεις τα λινά, μεγάλα παντελόνια της σεζόν. Θέλεις να αναδεικνύεις περισσότερο το σώμα σου; Τα χαμηλοκάβαλα είναι εδώ για αυτόν ακριβώς το λόγο. Για να τονίσουν τη μέση και την κοιλιά σου και να αγκαλιάσουν τους γλουτούς. Η επιλογή είναι δική σου.

Paris-m-str-S24-0348.jpg

Εμείς συγκεντρώσαμε παρακάτω τα 6 παντελόνια, που έχουμε διαπιστώσει ότι είναι και τα πιο απαραίτητα για μία ενημερωμένη, καλοκαιρινή ντουλάπα. Και καλύπτουν κάθε γυναίκα, με οποιοδήποτε σωματότυπο ή γούστο.

Τα 6 παντελόνια του καλοκαιριού: