Η cool φούστα που είναι τάση το καλοκαίρι και θα σε κάνει να πεις αντίο στα mini

Ναταλία Κατσακιώρη
Η cool φούστα που είναι τάση το καλοκαίρι και θα σε κάνει να πεις αντίο στα mini

Με retro αναφορές είναι η πιο ανάλαφρη φούστα που θα λατρέψεις.

Το καλοκαίρι, και ειδικά τέτοιες περιόδους που η θερμοκρασία παίρνει την ανηφόρα, τα σορτς και τα mini φαίνονται να είναι η μοναδική λύση. Ειδικά το καλοκαίρι του 2023 που τα mini είναι ο απόλυτος κυρίαρχος των τάσεων. Λίγο η sexy διάθεση με την οποία βγήκαμε από την καραντίνα και τα lock downs, λίγο οι τάσεις από τα 00s που επέστρεψαν και η mini φούστα ξαναπήρε τη δυναμική που είχε και πριν από δεκαετίες. Με ένα διαφορετικό, βέβαια, body positive πρόσημο, αφού πλέον τα mini φορέματα και οι φούστες φοριούνται από κάθε γυναίκα, με κάθε σωματότυπο και αναδεικνύουν τη θηλυκή πλευρά της.

70sskirt-(5).jpg

Αντίο mini-hello 70s!

Αν ρίξεις μια ματιά στο Instagram feed σου, θα διαπιστώσεις ότι όλα τα αγαπημένα σου fashion girls, που στην πλειοψηφία τους κάνουν τις διακοπές τους σε ένα σημείο του πλανήτη. Και καθώς εμείς βρισκόμαστε ένα βήμα πριν τις δικές μας διακοπές, ψάχνουμε το κατάλληλο inspo για να κλείσουμε βαλίτσα και να δημιουργήσουμε αξέχαστα summer looks με τα αγαπημένα μας items. Ήρθε, λοιπόν, η στιγμή να δώσεις την προσοχή σου και σε ένα νέο skirt trend, που θα σε κάνει να πεις αντίο στις mini φούστες σου για τα καλά. Με έμπνευση από τα 70s, η bohemian maxi ή midi φούστα μπορεί να αντικαταστήσει τέλεια τις κοντές σου φούστες και να μπει στα all day σύνολα της σεζόν.

Τζιν σορτς: Είναι και επίσημα το item του μήνα -Όλοι οι τρόποι για να το φορέσεις

https://www.instagram.com/p/CufGBNLM6gA/

Το λευκό, το off white και το ανοιχτό beige είναι οι αποχρώσεις που της πάνε τέλεια -μιας και διανύουμε το καλοκαίρι και τα ανοιχτά χρώματα είναι must- ενώ τα βαμβακερά υφάσματα και οι επίσης βαμβακερές δαντέλες είναι τα υλικά που ταιριάζουν πιο πολύ σε μια αέρινη boho φούστα. Το tiered style είναι το δικό μου αγαπημένο για φέτος, κυρίως γιατί απογειώνει το bohemian coolness και κάνει ακόμη πιο old school το όλο σύνολο, χωρίς να χρειαστεί στην πραγματικότητα να κάνεις κάτι ακόμη από πλευράς styling. Ένα tank top είναι αρκετό. Η bohemian φούστα ταιριάζει πολύ και με το preppy, ρομαντικό ντύσιμο και τα ενημερωμένα Mary Janes, αν θέλεις να τη συνδυάσεις κάπως διαφορετικά.

70sskirt-(8).jpg

Street style inspo: