Το κλειδί των fall βραδινών εμφανίσεων είναι η λάμψη -8 σύνολα για τα πρώτα parties της σεζόν

Ναταλία Κατσακιώρη
Το κλειδί των fall βραδινών εμφανίσεων είναι η λάμψη -8 σύνολα για τα πρώτα parties της σεζόν

Θέλεις να κάνεις ένα εντυπωσιακό night out look; Έχουμε τη συνταγή της επιτυχίας!

Winter is coming! Έρχεται, είναι στο δρόμο, όσο και αν δεν το βλέπουμε ακόμη. Και μαζί του έρχοται και η pre-christmas διάθεση. Μπορεί τώρα να με θεωρείς κάπως τρελή, να σου μιλάω για τα party looks και τα σχετικά, αλλά μάντεψε; Τα πρώτα επίσημα βραδινά events και parties έχουν ξεκινήσει στην πόλη και μόλις πέσει λίγο ακόμη η θερμοκρασία, το μόνο που θα σκέφτεσαι θα είναι το τι μπορείς να φορέσεις. Και δεν θέλω να είσαι απροετοίμαστη.

Milano-str-S24-1204.jpg

Γιατί μπορεί μέχρι τώρα να την έχεις γλυτώσει με ένα τζιν, ένα tank top και ένα basic σακάκι, αλλά το θέμα είναι πώς θα πάμε στο επόμενο βήμα. Πώς θα ντυθούμε όταν θα βγούμε για ένα late night dinner, για ένα ποτό με φίλους, σε μια βραδιά με μουσική και χορό; Εκεί είναι που θα συνειδητοποιήσεις ότι βρισκόμαστε στην καρδιά του φθινοπώρου και ένα βήμα πριν το χειμώνα. Οπότε ναι θέλουμε λάμψη, θέλουμε metallics, θέλουμε ιδιαίτερα items που θα συνδυαστούν με τα υπόλοιπα quiet luxury κομμάτια, που φοράμε καθημερινά.

https://www.instagram.com/p/CpfY7dAr_-U/

Το mix and match είναι αυτό που θα παίξει και εδώ καθοριστικό ρόλο, μιας και θέλουμε ναι μεν να φορέσουμε κάτι εντυπωσιακό αλλά από την άλλη βρισκόμαστε αρκετά μακριά από τις γιορτές. Οπότε κρατάμε τα λίγο πιο extravagant looks για τα καθαρά x-mas parties που δεν θα αργήσουν να έρθουν. Μέχρι τότε σου έχουμε οκτώ φανταστικά σύνολα για τις βραδινές σου εμφανίσεις, επίκαιρα και stylish.

Η Kim Kardashian λανσάρει τα νέα free nipple σουτιέν της -Φεμινισμός ή άκρατος σεξισμός;

Milano-str-S24-1113.jpg

8 party looks για το Νοέμβριο: