Τα tips των experts για να φροντίζεις τα 4 ever Black σου ρούχα, ώστε να τα διατηρείς σαν καινούργια

Τα tips των experts για να φροντίζεις τα 4 ever Black σου ρούχα, ώστε να τα διατηρείς σαν καινούργια
Lefteris_Partsalis

Το «μυστικό» τους βρίσκεται στο Persil Renew Black και ήρθε η ώρα να το ανακαλύψεις!

Όταν ανοίγεις την ντουλάπα σου, θέλεις να βλέπεις τα αγαπημένα σου ρούχα, όπως την πρώτη φορά που τα φόρεσες, δηλαδή σαν καινούρια. Το πρόβλημα είναι ότι έπειτα από μερικές πλύσεις, πολλά ρούχα -ειδικά τα μαύρα και τα σκουρόχρωμα- αρχίζουν να ξεθωριάζουν και να χάνουν τη λάμψη τους. Και δυστυχώς, το 60% των ρούχων πετάγονται όταν ξεθωριάσουν.

Τι μπορείς να κάνεις για να διατηρείς τα αγαπημένα σου μαύρα ρούχα σαν καινούργια, δηλαδή 4 ever Black, για περισσότερο χρόνο; Το «κλειδί» βρίσκεται στη σωστή φροντίδα των ρούχων σου, κάτι που αφορά τόσο στο πώς θα τα πλύνεις, όσο και το πώς θα τα αποθηκεύσεις.

Επειδή, λοιπόν, το διαχρονικό μαύρο είναι το «Νο1» χρώμα για μία timeless, elegant γκαρνταρόμπα, αλλά και εκείνο που χάνει πιο εύκολα τη λάμψη του, συγκεντρώσαμε τα tips των fashion experts που θα σε εμπνεύσουν να διατηρείς τα black clothes σου σαν καινούργια, ώστε να εντυπωσιάζεις με το νέο, έντονο, λαμπερό μαύρο τους, κάθε φορά που θα τα φοράς. Το σίγουρο είναι ότι το Persil Renew Black, βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας τους -και θα μάθεις αμέσως το γιατί!

1699860237881-386134019-Picture2.jpg

Πώς πλένοντας τα ρούχα σου θα τα διατηρείς για περισσότερο σαν καινούργια

Πιθανότατα πιστεύεις ότι το πλύσιμο μπορεί να ευθύνεται για το ξεθώριασμα των ρούχων σου. Ωστόσο, αυτό δεν είναι απαραίτητο, ειδικότερα στην περίπτωση που χρησιμοποιείς τα κατάλληλα απορρυπαντικά για το πλύσιμο των ρούχων. Και αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν καλά οι fashion experts, οι οποίοι χρησιμοποιούν ειδικά προϊόντα για τη φροντίδα των ρούχων τους, που στην περίπτωση των μαύρων items, πρόκειται -φυσικά- για το Persil Renew Black!

Βλέπεις, αν θέλεις μαύρα ρούχα με έντονο χρώμα για πολύ καιρό, το Persil Renew Black θα σε βοηθήσει να τα έχεις. Διότι ανανεώνει τις ίνες των ρούχων, διατηρεί την ένταση του χρώματος και χαρίζει διάρκεια ζωής. Ό,τι ζητάς δηλαδή για τα διαχρονικά, μαύρα κομμάτια σου και ό,τι κάνουν οι ειδικοί στη μόδα για να φορούν ένα «νέο» outfit κάθε φορά. Διότι όπως μπόρεσες να διαπιστώσεις, ένα ρούχο δεν χρειάζεται να είναι πάντα νέο για να μοιάζει, όπως την πρώτη φορά που το φόρεσες.

Extra tip: Κάθε ρούχο είναι διαφορετικό οπότε, για να του παρέχεις την κατάλληλη φροντίδα, είναι σημαντικό να ακολουθείς τις οδηγίες χρήσης που αναγράφοντα στην ετικέτα του, καθώς και να θυμάσαι ότι γενικά, η πλύση με κρύο νερό φθείρει λιγότερο τα ρούχα.

1699860252473-391648837-Picture3.jpg

Το πώς αποθηκεύεις τα ρούχα σου μπορεί να κάνει τη διαφορά

Το πλύσιμο των μαύρων ρούχων είναι πολύ σημαντικό για το πόσο και το πώς θα διατηρηθούν όμως, ακόμη και η αποθήκευσή τους μπορεί να κάνει τη διαφορά. Για παράδειγμα, οι experts στη μόδα προτιμούν να χρησιμοποιούν ξύλινες και όχι πλαστικές κρεμάστρες για τα ρούχα τους, καθώς λέγεται ότι οι πρώτες προστατεύουν καλύτερα τα υφάσματα. Επίσης, αν έχεις κάποια μαύρα πουλόβερ που αγαπάς να φοράς, να θυμάσαι να τα διπλώνεις και όχι να τα κρεμάς, ώστε να μην χάνουν το σχήμα τους με το πέρασμα του χρόνου.

Το ίδιο ισχύει και για τα τζιν σου. Είναι καλύτερο να τα διπλώνεις, ώστε να μην χάνουν την ελαστικότητά τους, όσο βρίσκονται κρεμασμένα. Τέλος, αν έχεις πολλά ρούχα και λίγο χώρο στην ντουλάπα σου, προσπάθησε να αποφεύγεις τις πλαστικές σακούλες (τύπου καθαριστηρίου) για αποθήκευση, διότι συχνά «κρατούν» υγρασιά.

Οι fashion experts μίλησαν. Σημασία δεν έχει να αγοράζεις συνεχώς νέα κομμάτια για την γκαρνταρόμπα σου. Σημασία έχει να υπάρχουν τα must-have διαχρονικά items στην ντουλάπα σου, δηλαδή τα timesless 4 ever Black ρούχα που κάθε φορά που θα τα φοράς, θα έχεις την αίσθηση πως είναι καινούργια. Και χρησιμοποιώντας το Persil Renew Black, μπορείς να διατηρείς για περισσότερο καιρό σαν καινούργια τα ρούχα σου, να αγοράζεις λιγότερα και έτσι, να αποκτήσεις πιο sustainable συνήθειες και σε ό,τι αφορά στο στυλ σου.

1699860301432-230243295-Picture5.png

Είσαι έτοιμη να εντυπωσιάσεις με το νέο, έντονο, λαμπερό μαύρο στα ρούχα σου; Τι και αν δεν είναι καινούρια; Το διαχρονικό είναι πάντα γοητευτικό, όπως εκείνο το little black dress που ξέρεις ότι δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα -αρκεί, βέβαια, να το φροντίζεις σωστά με τον top «σύμμαχο» των style experts, δηλαδή το Persil Renew Black!