Υπάρχει το σωστό μαύρο για κάθε ώρα και περίσταση και φέτος το ανακαλύπτουμε

Υπάρχει το σωστό μαύρο για κάθε ώρα και περίσταση και φέτος το ανακαλύπτουμε

Το μαύρο χρώμα παραμένει σταθερά εμβληματικό και διαχρονικά in-fashion, σε κάθε του έκφανση. Στην πραγματικότητα το μαύρο είναι η βάση που «ξεκλειδώνει» πολλούς συνδυασμούς και για αυτόν τον λόγο, ανεξάρτητα από τη σεζόν και τις τάσεις, θα το βρεις παντού.

Σίγουρα δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας αναδεικνύουν και «τιμούν» το μαύρο χρώμα, όσο κανένα άλλο, εδώ και πολλές δεκαετίες ή το ότι ινδάλματα του κινηματογράφου, της μόδας και της μουσικής, καθιέρωσαν το στυλ τους με ένα total black statement.

Στην περίπτωση, λοιπόν, που αγαπάς τα total black look και θέλεις να ξεχωρίσεις με τα έντονα και ιδιαίτερα μαύρα outfit σου αυτήν τη σεζόν, συνέχισε να διαβάζεις για να δεις τα black fashion items, που αξίζουν μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου, ανεξάρτητα από το στυλ σου.

Τα «σωστά» μαύρα που πρέπει να βρίσκονται στην ντουλάπα σου

Το κλασικό μαύρο leather jacket, το black jean, ένα black mini dress, μία μαύρη pencil φούστα και το διαχρονικό μαύρο σατέν πουκάμισο είναι must-have ρούχα για μία timeless γκαρνταρόμπα. Είναι κομμάτια που δεν γίνεται να λείπουν από την ντουλάπα σου, γιατί καθένα τους μπορεί να αποτελεί τη βάση για μία κομψή εμφάνιση για το γραφείο, τη βόλτα με τις φίλες, το επαγγελματικό ραντεβού.

Να θυμάσαι απλώς ότι δεν χρειάζεται να πρόκειται πάντα για μία νέα προσθήκη στην ντουλάπα σου, μιας και τα συγκεκριμένα κομμάτια είναι διαχρονικά, οπότε μπορείς να τα φοράς ανεξαρτήτως τάσεων. Αρκεί απλώς να τα φροντίζεις καταλλήλως κατά το πλύσιμο, ώστε να μην ξεθωριάζουν και να διατηρούν το μαύρο τους χρώμα σαν καινούργιο για πολλά χρόνια, δηλαδή έντονο και «λαμπερό».

1699860513638-142533882-Picture2.jpg

Η σωστή φροντίδα των ρούχων είναι το πιο διαχρονικό trend

Η αλήθεια είναι πως το μαύρο είναι λατρεία, κυρίως γιατί είναι ένα χρώμα που έχει συνδεθεί με την κομψότητα και τη διαχρονικότητα και με αυτό μπορείς να δημιουργήσεις πολλούς στυλιστικούς συνδυασμούς. Πρόκειται, λοιπόν, για μία iconic, passe-partout επιλογή που είναι εκεί για να σε «φροντίσει» στυλιστικά -και το ίδιο αξίζει να κάνεις και εσύ.

Όσο ενθουσιασμένη νιώθεις, λοιπόν, όταν αγοράζεις τα black items που ολοκληρώνουν την γκαρνταρόμπα σου, τόσο ενθουσιασμένη πρέπει να συνεχίσεις να αισθάνεσαι για την φροντίδα τους. Θέλεις να τα βλέπεις να διατηρούν το αυθεντικό τους χρώμα, την ένταση του μαύρου τους μέσα στον χρόνο, ώστε να σε εμπνέουν να τα φοράς και να συνθέτεις με αυτά outfit για κάθε ώρα της ημέρας.

1699860533488-542078994-Picture3.jpg

Ναι, τo σωστό μαύρο για κάθε ώρα και περίσταση υπάρχει. Και δεν είναι άλλο από το έντονο, «λαμπερό», «ζωντανό» μαύρο, δηλαδή το μαύρο που παραμένει μαύρο και σε βοηθά να κάνεις stand out σε κάθε σου εμφάνιση και να παραμένεις in-fashion, ανεξάρτητα από τα trends της κάθε σεζόν και το στυλ σου.