Fashion Inspo: 4+1 tips για να αναδειχθείς η Black Queen της παρέας αυτήν τη σεζόν

Fashion Inspo: 4+1 tips για να αναδειχθείς η Black Queen της παρέας αυτήν τη σεζόν

Το μαύρο χρώμα επιστρέφει ακόμα πιο δυναμικά φέτος -όχι, βέβαια, ότι έφυγε ποτέ από τη μόδα.

Πάντα αποτελούσε την πιο safe και κομψή επιλογή, εκείνη που θα σε έβγαζε ασπροπρόσωπη, σε οποιαδήποτε περίσταση δεν μπορούσες να αποφασίσεις τι να φορέσεις.

Θεωρείται κλασικό, rock, minimal, επαναστατικό, δυναμικό, chic και πάντα διαχρονικό. Θεωρείται χρώμα-σύμβολο, αφού έχει αποθεωθεί σε κάθε απόχρωση και κάθε έκφανση. Παραμένει πάντα in-fashion, χωρίς να επηρεάζεται δραματικά από εφήμερα trends.

Σε κάθε γκαρνταρόμπα υπάρχει τουλάχιστον ένα all-time favorite black item, που όσα χρόνια και αν περάσουν, η αγάπη σου για αυτό δεν ξεθωριάζει. Διότι το μαύρο δεν έχει ηλικία και απευθύνεται σε όλους όσοι έχουν άποψη στο ντύσιμο και τολμούν να δώσουν το προσωπικό τους στίγμα, σε κάθε τους outfit. Απευθύνεται σε εσένα και σου δίνει τη δυνατότητα για άπειρους συνδυασμούς, που θα αναδείξουν το στυλ, την προσωπικότητα, τον χαρακτήρα σου.

Ιδού, λοιπόν, μερικά fashion tips που θα σε βοηθήσουν να αναδειχθείς η Black Queen της παρέας αυτήν την σεζόν.

#1 Επιστροφή στα 80s με gothcore aesthetic στην πιο σύγχρονη εκδοχή της

Ίσως να έχεις «κολλήσει» στην black gothcore aesthetic της Wednesday Addams -και δεν είσαι η μόνη. Η αλήθεια είναι πως η εποχή των 80s και η pop culture επιστρέφει με μία πιο σύγχρονη «πινελιά». Δεν υπάρχει περίπτωση, λοιπόν, να περάσεις απαρατήρητη, αν χρησιμοποιείς στα look σου έναν μαύρο, κλασικό κορσέ και το αγαπημένο σε όλους leather jacket, ένα διαχρονικό, μαύρο κομμάτι, που μπορεί και διατηρεί την ένταση του, όσα χρόνια και αν περάσουν. Για να γίνεις και εσύ μια σύγχρονη Wednesday, ανανέωσε την ντουλάπα σου με τα δύο αυτά επιβλητικά items, που θα τα συνδυάζεις εύκολα με τα περισσότερα ρούχα σου, πρωί και βράδυ.

1699860904935-36825858-Picture2.jpg

#2 Βρες το κατάλληλο για εσένα black, minimal ‘90s tube dress

Αλήθεια, υπάρχει κάτι πιο κολακευτικό από ένα φόρεμα, που «αγκαλιάζει» τη σιλουέτα σου και φοριέται σε κάθε περίσταση; Το μαύρο tube dress κάνει comeback στη μόδα και γίνεται το must-wear κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου για κάθε ώρα της ημέρας, χαρίζοντάς σου στυλ και κομψότητα.

Extra tip: Για να εντυπωσιάζεις με τις εμφανίσεις σου, είναι σημαντικό να επενδύσεις στο… χρώμα του μαύρου φορέματός σου. Με λίγα λόγια, να φροντίζεις ώστε το μαύρο του, να παραμένει πραγματικά μαύρο, όσο συχνά και αν το φοράς.

#3 Δημιούργησε outfit που θα συνδυάζουν casual και formal στοιχεία

Ένα μαύρο bomber jacket με μία κλασική open-crochet knit φούστα, θα σου δώσουν τον συνδυασμό που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις. Όλοι θα παρατηρήσουν τον τρόπο που θα έχεις συνδυάσει το διαχρονικό μαύρο με το καινούργιο μαύρο, σίγουρα θα εντυπωσιαστούν.

#4 Το μαύρο low-rise tailored παντελόνι είναι το κομμάτι-«κλειδί»

Δύσκολο να βρεθεί γυναίκα που δεν της ταιριάζει το συγκεκριμένο στυλ παντελονιού. Με την κατάλληλη φροντίδα, το αγαπημένο σου μαύρο, low-rise παντελόνι θα έχει περισσότερη διάρκεια ζωής και μία ξεχωριστή θέση στην γκαρνταρόμπα σου, μιας και προβλέπεται ότι η επιστροφή του στη μόδα θα διαρκέσει!

#5 Παίξε με τα μήκη, τις υφές και διατήρησε την ένταση των κομματιών που επιλέγεις

Για να μην είναι μονότονο το outfit σου, προσπάθησε να συνδυάζεις διαφορετικές υφές, μήκη και στυλ. Για παράδειγμα, τι λες να συνδυάσεις ένα μαύρο, mini dress με ένα μαύρο oversized jacket;

1699860923317-644990442-Picture3.jpg

Αν δεν αγαπάς τη fast fashion και προτιμάς να επενδύεις στη διαχρονικότητα και την ποιότητα, αντί για την ποσότητα και τις εφήμερες τάσεις, τότε το μαύρο είναι το χρώμα σου. Και τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεσαι πάντα κάτι νέο στην ντουλάπα σου για να ανανεώσεις το στυλ σου και να συνθέσεις ξεχωριστές, total black εμφανίσεις. Αρκεί να επιλέγεις διαχρονικά μαύρα ρούχα με ένταση και «ζωντάνια», που θα τα συνδυάζεις εύκολα με items που έχεις στην γκαρνταρόμπα σου.