Maxi παλτό: Το απόλυτο essential του χειμώνα είναι ένα πανωφόρι που λατρεύουν οι celebrities

Ναταλία Κατσακιώρη
Maxi παλτό: Το απόλυτο essential του χειμώνα είναι ένα πανωφόρι που λατρεύουν οι celebrities

Είναι το must πανωφόρι της χρονιάς.

Μέχρι στιγμής μας καμία και κανένας δεν τολμούσε να ευχηθεί καλό χειμώνα, αλλά τώρα πια που βρισκόμαστε ένα βήμα πριν τις γιορτές μπορούμε άνετα να μιλήσουμε για winter style. Και το κεφάλαιο winter style ανοίγει πάντα με τα πανωφόρια μας. Τι μπουφάν να βάλω; Παλτό, καμπαρντίνα, puffer jacket, δερμάτινο ή shearling; Όλα τα παραπάνω παίζουν φυσικά και είναι μια πολύ καλή λύση αν δεν θέλεις να επενδύσεις σε κάτι καινούργιο ή απλά αν δεν το χρειάζεσαι. Γιατί είπαμε: ψωνίζουμε όταν χρειαζόμαστε κάτι.

maxi-coat-(12).jpg

Αν θα έπρεπε, λοιπόν, να προσθέσεις ένα πανωφόρι στη συλλογή σου φέτος, που να είναι παράλληλα διαχρονικό αλλά και statement τότε θα σου πρότεινα ένα maxi παλτό. Όχι ένα απλώς όμως μακρύ παλτό αλλά ένα extra long παλτό, που να φτάνει μέχρι τους αστραγάλους σου. Μπορεί να είναι σε οποιοδήποτε στυλ σου αρέσει: δερμάτινο ή κλασικό μάλλινο μαύρο και καμηλό, leopard ή και pony skin. Είναι δική σου επιλογή.

maxi-coat-(4).jpg

Η πρώτη φορά που εγώ, ως μια μετρίου αναστήματος γυναίκα, τόλμησα να φορέσω ένα ultra maxi παλτό ήταν προφανώς αναγκαστική, όταν βρέθηκα στη Θεσσαλονίκη Νοέμβριο με τυπικό ντύσιμο Αθηναίου και κάπως έτσι κατέληξα με το παλτό της φίλης μου, που είναι σαφώς πιο ψηλή από εμένα. Και κάπου εκεί ερωτεύτηκα τα maxi παλτό που φθάνουν σχεδόν μέχρι το έδαφος, γιατί είναι ότι πιο κομψό μπορείς να φορέσεις. Ένα πανωφόρι που κάνει και την πιο petite γυναίκα να μοιάζει ψηλόλιγνη με το σωστό styling. Είναι δοκιμασμένο!

maxi-coat-(3).jpg

Τα 6 πιο stylish φορέματα των γιορτών που πρέπει να ξέρεις από τώρα

maxi-coat-(11).jpg

Το πανωφόρι που λατρεύουν οι celebrities.

Φυσικά και όταν ένα item έχει την έγκριση των celebrities, γίνεται αυτόματα must. Και το μακρύ παλτό δεν έχει απλώς μία οποιαδήποτε έγκριση αλλά είναι η νέα εμμονή της Hailey Bieber και της Kendall Jenner, δύο μοντέλων που με τις off duty εμφανίσεις τους δεν ακολουθούν τις τάσεις αλλά τις δημιουργούν. Όλα τους σχεδόν τα χειμερινά looks περιλαμβάνουν και ένα ultra maxi παλτό σε μαύρο, μπορντό, camel ή και χακί χρώμα και συνηθίζουν να το συνδυάζουν με ένα κοντό φόρεμα ή φούστα από μέσα.

https://www.instagram.com/p/Cz6qbSOv4fV/

Πάρε και εσύ έμπνευση από το street style και ακολούθησε την τάση.