Τα quiet luxury πλεκτά είναι το πιο εύκολο winter trend που μπορείς να υιοθετήσεις

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα quiet luxury πλεκτά είναι το πιο εύκολο winter trend που μπορείς να υιοθετήσεις
Photo Credits: Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Απλά και εντυπωσιακά είναι τα πλεκτά που ταιριάζουν στο look του γραφείου μας.

Quiet luxury: Ένα micro trend που μας απασχολεί εδώ και μερικούς μήνες, που έχει όμως μια τόσο συνατή τάση, που μάλλον μιλάμε για μια επιρροή που ήρθε για να μείνει -για τα καλά. Όλα ξεκίνησαν από τη δημοφιλή σειρά Succesion, που μέσα στο 2023 ολοκλήρωσε και τον τελευταίο της κύκλο. Μία σειρά που έγινε viral όχι μόνο για τους φανταστικούς χαρακτήρες της και τη συναρπαστική της πλοκή αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο έντυσε η ομάδα styling τους πρωταγωνιστές.

qietluxury_kintwears-(11).jpg

Οι γόνοι ενός μεγιστάνα των media δεν θα μπορούσαν παρά να φοράνε φυσικά κορυφαίους, πανάκριβους οίκους μόδας, αλλά με έναν τόσο διακριτικό τρόπο, που σε καμία περίπτωση δεν φωνάζει τον πλούτο, αλλά δείχνει πολυτελές και ακριβό. Είναι η ποιότητα, η χρωματική παλέτα και φυσικά οι λιτές γραμμές που κάνουν τη διαφορά και δημιουργούν αυτό το υπέροχο στυλ της «ήσυχης πολυτέλειας».

5 inspiring σύνολα με τζιν παντελόνι -Γιατί έχουμε ένα σε όλα τα χρώματα

qietluxury_kintwears-(7).jpg

Τα quiet luxury πλεκτά είναι το hero piece του χειμώνα.

Αυτή η τάση δεν έχει θετικά και αρνητικά, οπαδούς και haters, απλώς επειδή δεν μπορείς να πεις ότι δεν σου αρέσει. Είναι κάτι σαν το minimal chic. Έχοντας περάσει στα ρούχα και τα αξεσουάρ του καλοκαιριού το quiet luxury έρχεται να κατακτήσει και το χειμώνα μας, αφού τα πλεκτά μας, το πιο αγαπημένο item του χειμερινού street style θα έχουν αντίστοιχη επιρροή.

qietluxury_kintwears-(4).jpg

Ρίχνοντας μια ματιά στα street style looks που έχουμε στα χέρια μας από τις μεγάλες fashion πρωτεύουσες της μόδας, θα δεις ότι τα quiet luxury πλεκτά έχουν γίνει ήδη το αγαπημένο μας hero piece. Μιλάμε για knitwears σε φίνες αποχρώσεις κυρίως από τη basic παλέτα με το λευκό της κρέμας, το caramel latte και το γκρι να είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές.

qietluxury_kintwears-(6).jpg

Οι minimal πλέξεις και τα turtlenecks είναι οι πιο elegant επιλογές που μπορείς να κάνεις, αλλά μην υποτιμάς και τη δύναμη μια απλή ζακέτας από μαλλί ή κασμίρι με τα 90s κουμπάκια της. Θα τα φορέσουμε με φούστες και office παντελόνια ακόμα και με τα denims μας. Ακολουθεί μία gallery με τα πιο όμορφα quiet luxury πλεκτά από τοςυ δρόμους της πόλης.