Ζήσε την πιο Xmas εμπειρία κάνοντας μία βόλτα στον αγαπημένο σου προορισμό

Ναταλία Κατσακιώρη
Ζήσε την πιο Xmas εμπειρία κάνοντας μία βόλτα στον αγαπημένο σου προορισμό

Χριστούγεννα χωρίς shopping δεν γίνονται!

Λίγο τα special occasion των γιορτινών ημερών που πλησιάζουν, λίγο οι λίστες με τα δώρα για τους αγαπημένους μας και κάπως έτσι, βρέθηκα και πάλι στον πιο αγαπημένο shopping προορισμό, το Golden Hall για μία βόλτα γεμάτη μόδα και ομορφιά.

Τι καλύτερο άλλωστε, από τη ξεχωριστή εορταστική ατμόσφαιρα του αγαπημένου Εμπορικού Κέντρου, που θα σε βάλει για τα καλά σε χριστουγεννιάτικη διάθεση;

Picture2.jpg

Οι τάσεις για το φετινό festive look είναι πολλές και άκρως εντυπωσιακές, με τη λάμψη και τα statement χρώματα να βρίσκονται στο προσκήνιο. Metallics, βελούδα, δαντέλες και διαφάνειες μπλέκονται με πέρλες, παγιέτες και εντυπωσιακά κρόσσια, δημιουργώντας μια μοναδική εικόνα που θα κάνει τις βραδιές των ρεβεγιόν που έρχονται αξέχαστες. Πάμε να ανακαλύψουμε μαζί όλα τα must Christmas items της γιορτινής wish list!

Edgy vinyl

Δεν υπάρχει τίποτα πιο εντυπωσιακό από ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα ankle boots σε vinyl υλικό. Στο κατάστημα Haralas δοκίμασα ένα ζευγάρι μποτάκια με pointed μύτη και λαμπερές λεπτομέρειες, που μπορείς να φορέσεις μαζί με τα festive φορέματα της σεζόν, αλλά και με τα παντελόνια σου σε flared γραμμή, για ένα σύνολο με 70’s αναφορές.

Picture3.jpg

Haralas, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 211 1088126

Sweet dreams

Αν ψάχνεις για ένα δώρο που θα ταξιδέψει τους αγαπημένους σου στον μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων, τότε το vegan brand Lush έχει αυτό ακριβώς που ψάχνεις. Διότι, το επετειακό μουσικό κουτί που κυκλοφορεί αυτά τα Χριστούγεννα περιλαμβάνει μία σειρά από τα star προϊόντα της εταιρείας, με τις μπόμπες μπανιέρας να είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να ρίξεις σε ένα χριστουγεννιάτικο αφρόλουτρο.

Picture4.jpg

Lush, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6839755

Sheer and glamorous

Οι διαφάνειες είναι μια πολύ ωραία τάση για τις βραδινές μας εξόδους, που δεν συμπεριλαμβάνεται στα αναμενόμενα βελούδινα ή total sequined φορέματα. Στο κατάστημα Regalinas βρήκα ένα midi, turtleneck φόρεμα σε ένα ιδιαίτερο, χρωματιστό μοτίβο, που απογειώνει την τάση της διαφάνειας. Μάλιστα, ένα τέτοιο φόρεμα μπορεί να φορεθεί και πάνω από ένα παντελόνι για ένα πιο ανατρεπτικό look.

Picture5.jpg

Regalinas, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2106852329

Shiny nails

Το μανικιούρ και το πεντικιούρ των Χριστουγέννων είναι μία από τις πιο αγαπημένες διαδικασίες του μήνα για κάθε γυναίκα. Και τα Fairynails είναι πάντα κοντά μας για να φροντίσουν τα άκρα μας με τις πιο updated τάσεις στο nail art. Για το 2023 θα επιλέξουμε ψυχρές, pastel αποχρώσεις με το λατρεμένο glitter των ημερών να στολίζει τα νύχια μας.

Picture6.jpg

Fairynails, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6836907

The pochette bag

Ξέρω ότι το κατάστημα Nak Shoes έχει ταυτιστεί στη συνείδησή μας με τις υπέροχες συλλογές με παπούτσια για μικρούς και μεγάλους. Μην ξεχνάς, όμως, ότι μαζί με τα παπούτσια που θα επιλέξουμε για το ρεβεγιόν θα πρέπει να έχουμε και μία άκρως εντυπωσιακή τσάντα. Ένα total sparkly pochette λοιπόν, είναι μία must αγορά για την ντουλάπα σου, αφού δεν υπάρχει βραδινό look που να μην μπορεί να ολοκληρωθεί με μία glam και ταυτόχρονα διαχρονική τσάντα σαν κι αυτή.

Picture7.jpg

Nak Shoes, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2106835031

Xmas nights

Και αφού φροντίσαμε για την εξωτερική μας εμφάνιση, ας ασχοληθούμε και με την εσωτερική -aka τα εσώρουχα. Μην ξεχνάς ότι οι πιο stylish γυναίκες δίνουν ακριβώς την ίδια σημασία και στα σωστά εσώρουχα για το κάθε look. Ένα μαύρο, διάφανο κορμάκι με λεπτομέρειες από δαντέλα, όπως αυτό που θα βρεις στο κατάστημα Triumph μπορεί να φορεθεί άνετα και μέσα από ένα σακάκι σαν top.

Picture8.jpg

Triumph, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2106813206

Beauty essentials

Οι beauty lovers δεν έχουν κανέναν λόγο να αναζητούν καλύτερο δώρο από ένα ολοκληρωμένο set skin care, όπως αυτό που βρήκα στο Φαρμακείο Elina Rapti. Η Lierac έχει δημιουργήσει ένα κουτί με όλα τα απαραίτητα essentials, που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ της νέας χρονιάς. Γιατί το skin care είναι η καλύτερη μορφή self care.

Picture9.jpg

Φαρμακείο Elina Rapti, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 2106843927

Statement accessories

Τι είναι αυτό που μπορεί να συμπληρώσει και να ανεβάσει ένα festive look, με μία μόνο μικρή προσθήκη; Μα φυσικά τα αξεσουάρ. Και τα κοντά καλτσάκια είναι το it trend ολόκληρης της χρονιάς. Η Calzedonia προτείνει μαύρες διαφάνειες με strass, glitter αλλά και μοναδικές shinny λεπτομέρειες.

Picture10.jpg

Calzedonia, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6834480

Αναζητάς την πιο ξεχωριστή Xmas εμπειρία; Μία βόλτα για shopping, καφέ, φαγητό και γιορτινό vibe που θα σε βάλει σε γιορτινή διάθεση; Το Golden Hall είναι για άλλη μια χρονιά η καλύτερη επιλογή. Ετοίμασε τη festive wish list σου και απέκτησε τα καλύτερα δώρα για εσένα και τους αγαπημένους σου. Γιατί στο Golden Hall, οι χριστουγεννιάτικες ευχές μας γίνονται πραγματικότητα.