Καλεσμένη σε γάμο τις γιορτές; Oι καλύτερες ιδέες για εντυπωσιακά βραδινά σύνολα

Ναταλία Κατσακιώρη
Καλεσμένη σε γάμο τις γιορτές; Oι καλύτερες ιδέες για εντυπωσιακά βραδινά σύνολα
Sarah Treacher/launchmetrics.com/spotlight

Εκτός από το winter white έχουμε όλες τις υπόλοιπες τάσεις των γιορτών.

Ημέρες γιορτών και οι περισσότεροι έχουμε στο μυαλό μας ένα μικρό ταξιδάκι, ένα ωραίο τραπέζι ή ένα ρεβεγιόν μαζί με φίλους και άλλα αγαπημένα πρόσωπα. Αυτά συνήθως κανονίζουμε μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων μόνο που τα τελευταία χρόνια προστέθηκαν και κάποια καλέσματα σε γάμους. Οι χειμερινοί γάμοι είναι μεγάλη τάση αυτή την περίοδο και θα συμφωνήσω με πολλά ζευγάρια, τα οποία αποφασίζουν να απέχουν από αυτή τη wedding μανία του καλοκαιριού. Επίσης, φαντάζομαι ότι θα είναι απλώς υπέροχο το να διοργανώνεις έναν γάμο με γιορτινή ατμόσφαιρα και cozy στολισμό.

xmas_wedding-(11).jpg

Εμείς ως καλεσμένοι από την άλλη το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να επιστρατεύσουμε την καλύτερή μας διάθεση, να βάλουμε ένα λαμπερό Xmas outfit και να τιμήσουμε τους αγαπημένους μας με την παρουσία μας. Οπότε το fan part τώρα ξεκινάει για εμάς, δημιουργώντας ένα γιορτινό σύνολο που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Οι τάσεις στο βραδινό ντύσιμο αυτή την εποχή του χρόνου είναι πολλές, αλλά η μόνη που θα πρέπει αναγκαστικά να αφήσεις πίσω σου είναι το winter white. Γιατί φυσικά δεν θα θέλαμε να φορέσουμε κάτι λευκό, που να θυμίζει έστω και στο ελάχιστο το bridal look. Ευτυχώς όμως τα χρώματα των Χριστουγέννων είναι άκρως εντυπωσιακά, που δεν θα έχεις καμία αμφιβολία για την επιλογή σου.

https://www.instagram.com/p/C0cDlf1NAnV/

Hailey Holiday Bieber ή αλλιώς πώς να απογειώσεις το Santa Claus κόκκινο στις γιορτές

Ξεκινάμε φυσικά με το κόκκινο, που είναι και το χρώμα των γιορτών αλλά και το χρώμα του 2024 όπως φαίνεται. Έτσι ένα ωραίο φόρεμα σε σκούρο, γιορτινό κόκκινο θα είναι μία πολύ ωραία επιλογή για μία Xmas weeding night όπως μας αξίζει. Ακολουθεί το ασημί, επίσης star απόχρωση της σεζόν, και τα metallics γενικότερα. Όλα τα εντυπωσιακά στοιχεία όπως είναι οι παγιέτες, τα φτερά και το glitter έχουν σίγουρα την τιμητική τους και είναι ότι καλύτερο για τα ένα total glam look με φόρεμα ή και παντελόνι. Τα κοστούμια είναι επίσης μία πολύ όμορφη λύση, για όσες ποντάρετε στην άνεση αλλά αγαπάτε παράλληλα και τα υφάσματα όπως το βελούδο, το σατέν και η δαντέλα.

xmas_wedding-(4).jpg

7+1 προτάσεις για να ντυθείς σε έναν χριστουγεννιάτικο γάμο: