10 υπέροχα σύνολα για να φορέσεις σε ένα brunch με γιορτινό άρωμα

Ναταλία Κατσακιώρη
10 υπέροχα σύνολα για να φορέσεις σε ένα brunch με γιορτινό άρωμα
Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Το casual chic στα καλύτερά του.

Τώρα που πλησιάζει για τα καλά η μεγάλη εβδομάδα των Χριστουγέννων όλοι βρισκόμαστε σε έναν μικρό αναβρασμό να κλείσουμε υποχρεώσεις και δουλειές. Μέσα σε όλα αυτά ωστόσο δεν ξεχνάμε να δούμε και τις φίλες μας, την παρέα μας που ίσως δεν καταφέρουμε να βρεθούμε μέσα στις μέρες των γιορτών. Είναι πολύ συχνό φαινόμενο οι οικογενειακές υποχρεώσεις να αποδειχθούν τόσο πολλές, που να μην καταφέρουμε να κλέψουμε λίγη ώρα για ένα ποτό ή ένα καφεδάκι με τις κολλητές. Οπότε τι κάνουμε; Κανονίζουμε ένα ωραίο brunch μέσα σε αυτό το Σαββατοκύριακο και περνάμε χαλαρά τη μέρα μας με καλό φαγητό, καφέ και λίγο αλκοόλ.

xmas_brunch-(4).jpg

Το brunch αυτού του Σαββατοκύριακου θα είναι λίγο πιο ιδιαίτερο και θα μας βάλει για τα καλά σε Xmas spirit, αν ακόμη δεν έχουμε νιώσει σε γιορτινή διάθεση. Επιλέξτε ένα μαγαζί με ωραίο χριστουγεννιάτικο deco και απολαύστε ένα ωραίο γεύμα μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα σε ένα όμορφο spot της πόλης. Εκεί μπορεί να κάνετε και μία μικρή ανταλλαγή δώρων, να πείτε τα σχέδια των ημερών και να οργανώσετε την επόμενη συνάντησή σας. Όλα αυτά θα πρέπει να γίνουν και με το κατάλληλο outfit όμως, οπότε το ερώτημα τι να φορέσω άρχισε ήδη να πλανιέται στο χώρο.

xmas_brunch-(1).jpg

Ακόμα δεν έχουμε Χριστούγεννα, οπότε όχι κάτι σε total glam, αλλά εννοείται ότι αναζητάμε κάτι sophisticated, elegant και cozy. Οι επιλογές πολλές, αλλά εμείς είμαστε εδώ για να σε καθοδηγήσουμε στα πιο σωστά looks, που μπορείς να κάνεις με items που υπάρχουν ήδη στη ντουλάπα σου.

xmas_brunch-(2).jpg

Τα 5 staples που δεν πρέπει να λείπουν από τη γιορτινή capsule γκαρνταρόμπα σου

Τα καλύτερα χρώματα για να επιλέξεις για το συγκεκριμένο brunch είναι το λευκό της κρέμας και το caramele latte, αλλά και όλες τις αποχρώσεις του καφέ και του καμηλό. Προτίμησε ρούχα όπως οι midi φούστες, τα office παντελόνια, τα πλεκτά φορέματα και τα εντυπωσιακά πανωφόρια και παίξει με το mix and match. Ακολουθεί μία gallery γεμάτη έμπνευση.

10 σύνολα για το τελευταίο brunch πριν τα Χριστούγεννα: