Είναι η εποχή των puffer jackets! Οι καλύτερες προτάσεις για να φορέσεις το πιο ζεστό πανωφόρι

Ναταλία Κατσακιώρη
Είναι η εποχή των puffer jackets! Οι καλύτερες προτάσεις για να φορέσεις το πιο ζεστό πανωφόρι

Άνετο και ελαφρύ έρχεται να αναβαθμίσει τα σύνολά μας.

Μπορεί να έχουμε περάσει ηλιόλουστα Χριστούγεννα αλλά από ότι φαίνεται δεν θα ισχύσει το ίδιο και για την Πρωτοχρονιά, αφού όπως μας πληροφορούν οι ειδικοί του καιρού θα έρθουν βροχές και κρύο. Και όλα αυτά ενώ πολλοί από εμάς θα βρισκόμαστε ακόμη σε άδεια μέχρι και τις 8 Ιανουαρίου, που θα σημάνει και η λήξη της εορταστικής περιόδου του 2023. Οπότε οι βόλτες αλλά και οι μικρές αποδράσεις θα είναι must του πρωτοχρονιάτικου προγράμματος μας για τις επόμενες μέρες και θα αναζητήσουμε σύντομα το πιο άνετο και ζεστό πανωφόρι της ντουλάπας μας. Το puffer jacket.

puffer_jacket-(6).jpg

To φουσκωτό, πουπουλένιο μπουφάν είναι ένα διαχρονικά αγαπημένο πανωφόρι των γυναικών για χιλιάδες λόγους. Είναι ελαφρή και ταυτόχρονα ζεστό, μπορεί να φορεθεί με τα πάντα και τα σχέδια που κυκλοφορούν τα τελευταία χρόνια από τα αγαπημένα μας brands είναι πιο stylish και updated από ποτέ. Γιατί είναι οι τελευταίες σεζόν που μας έχουν κάνει να δούμε τα puffers με άλλο μάτι.

Τα πιο stylish tops για να φορέσεις με το τζιν σου στα πάρτι των γιορτών

Photo-by-Laura-Tonder-on-December-17-2023.-May-be-an-image-of-1-person-fur-parka-street-and-text..jpg

Τα puffers είναι το must πανωφόρι και του φετινού χειμώνα.

Λίγο οι Y2K επιστροφές στις τάσεις, λίγο η ανάγκη μας για ένα μπουφάν που να είναι αληθινά πρακτικό, λίγο που βαρεθήκαμε τα maxi παλτό χρόνο με το χρόνο και τα puffres με τα υπέροχα χρώματα, τις cropped γραμμές τους και τα ιδιαίτερα μοτίβα έγιναν must του χειμώνα. Τα Scandinavian girls είναι φυσικά η πιο καλή πηγή έμπνευσης με τα accounts τους στα social media να έχουν γεμίσει με ονειρεμένα pastels και printed φουσκωτά στην κλασική αισθητική της Κοπεγχάγης.

https://www.instagram.com/p/CHC7lxEnEml/

Εννοείται ότι το midi, μαύρο puffer μπουφάν είναι ίσως η πιο διαχρονική εκδοχή του και είναι passe par tout, αυτό φυσικά το ξέρεις, αλλά αν επενδύσεις τώρα σε ένα νέο item θα σου πρότεινα να αντικατατσήσεις το μαύρο με το chocolate brown ή το olive. Δύο αποχρώσεις stars για το φετινό χειμώνα, που είναι εξίσου ευκολοφόρετες και ευκολοσυνδύαστες.

Το χριστουγεννιάτικο σύνολο της Kate Middleton επιβεβαιώνει την αλλαγή στο στυλ της πριγκίπισσας

Photo-shared-by-Imani-Randolph-not-Rudolph-on-December-14-2019-tagging-@ganni-and-@jade.gord..jpg

Στο how to κομμάτι του styling δεν έχω να σου πω πολλά και αυτό γιατί πλέον τα puffers έχουν γίνει κατάλληλα για κάθε περίσταση και ώρα της μέρας. Μπορείς να τα φορέσεις το ίδιο άνετα το πρωί με ένα baggy jean παντελόνι και τα slim sneakers σου που κάνουν τη δική τους αναφορά στα 90s, αλλά και το βράδυ με ένα 00s φόρεμα σε ελαστικό sheer ύφασμα, καλσόν και πέδιλα ή Mary Janes.

puffer_jacket-(4).jpg

To κρύο έρχεται και αυτή τη φορά δεν θα μας βρει απροετοίμαστες. Εξάλλου κάτω από ένα statement πανωφόρι μπορείς να κρύψεις ακόμα και το πιο απλό και «βαρετό» σύνολο.

https://www.instagram.com/p/C0clHlyB3yt/

Street style inspo: