10 σύνολα με knee high boots για τις ημέρες με βροχή

Ναταλία Κατσακιώρη
10 σύνολα με knee high boots για τις ημέρες με βροχή
Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Οι καλύτερες προτάσεις για να φορέσεις και εσύ μπότες σήμερα. 

Αυτή η εβδομάδα ξεκίνησε με κακοκαιρία στα περισσότερα σημεία της χώρας μας με τις βροχές να είναι το κύριο χαρακτηριστικό των ημερών. Και όλοι ξέρουμε ότι η βροχή προκαλεί ένα μικρό χάος στην ελληνική πραγματικότητα. Ας μην μεταφραστεί αυτό και στο στυλ μας, γιατί η όλη εμφάνιση πολλών από εμάς αυτές τις μέρες είναι κάπως παρωχημένη. Έχουμε την τάση να αποσυντονιζόμαστε, όταν οι συνθήκες μας βγάζουν από τη συνηθισμένη για τη χώρα μας λιακάδα, αλλά σήμερα έχουμε τις καλύτερες προτάσεις για σένα για να φορέσεις τις μπότες σου και να δημιουργήσεις ultra stylish εμφανίσεις με το νούμερο ένα ζευγάρι παπούτσια του χειμώνα.

kneehigh_bbots-(8).jpg

Η αλήθεια είναι ότι το χειμώνα του 2023/2024 οι μπότες φορέθηκαν σε πιο πολλές εκδοχές από ποτέ. Αλλά πέρα από κάθε νέα τάση, υπάρχουν πάντα και τα αγαπημένα μας basics, που στην περίπτωση μας είναι φυσικά οι knee high boots. Οι μπότες που σταματάνε ακριβώς κάτω από το γόνατο είναι το πιο διαχρονικό shape που προτιμάνε οι fashion insidres και αυτό φυσικά επειδή κολακεύει κάθε γυναίκα και μπορούν να φορεθούν σε κάθε περίσταση. Το μαύρο είναι το πιο αγαπημένο μας passe par tout χρώμα, το ίδιο ισχύει όμως και για το μαύρο αλλά και για το σκούρο καφέ της σοκολάτας που είναι η απόχρωση πρωταγωνιστής της σεζόν.

5+1 τάσεις από την Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου που αξίζει να φορέσεις από τώρα

kneehigh_bbots-(10).jpg

Ο καλύτερος τρόπος να φορέσεις τις knee high μπότες σου είναι εννοείται οι mini φούστες και τα επίσης κοντά φορέματα. Φυσικά και μπορείς να χρησιμοποιήσεις και διαφορετικό μήκος -aka midi ή maxi- αλλά αυτό το combo κολακεύει αποδεδειγμένα τη γυναικεία σιλουέτα ανεξαρτήτως σωματότυπου. Τα πολύχρωμα καλσόν με τις ιδιαίτερες πλέξεις και μοτίβα θα συμπληρώσουν ιδανικά τα outfits της εβδομάδας με μπότες, το ίδιο και οι κάλτσες μέχρι το γόνατο που θα δώσουν μια girly αισθητική στην εμφάνισή μας.

kneehigh_bbots-(12).jpg

Εμείς συγκεντρώσαμε 10 σύνολα από τους επίσης βροχερούς δρόμους του Μιλάνου με knee high μπότες για να πάρεις την απαραίτητη έμπνευση.

10 outfits με μπότες για να φορέσεις στη βροχή: