5+1 τάσεις από την Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου που αξίζει να φορέσεις από τώρα

Ναταλία Κατσακιώρη
5+1 τάσεις από την Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου που αξίζει να φορέσεις από τώρα

Όλα όσα είδαμε και ξεχωρίσαμε στο Μιλάνο.

Μετά από ένα τόσο γεμάτο fashion week όπως αυτό του Μιλάνου, οι τάσεις που ξεχώρισαν είναι λογικό να είναι πάρα πολλές και εμείς να νιώθουμε μια μεγάλη λαχτάρα να τα δοκιμάσουμε.

Μπορεί να μπαίνουμε σιγά-σιγά στην άνοιξη, αλλά υπάρχουν ορισμένα trends τα οποία μπορείς να αξιοποιήσεις από τώρα και να εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου. Για να είσαι πάντα ένα βήμα μπροστά.

Marni-bks-F24-050.jpg

Αυτές είναι οι 5 κορυφαίες τάσεις στις μπότες που θα φοράμε την άνοιξη

Ferragamo-F24-069.jpg

Τα 6 trends που θα φορέσουμε από τώρα:

Mustard: Οι φθινοπωρινές αποχρώσεις γίνονται όλο και πιο ενδιαφέρουσες με το μουσταρδί να έρχεται να συμπληρώσει το μπορτνό, το γκρι και το χακί που έπαιξαν δυναμικά και μέσα στο φθινόπωρο του 2023.

Gucci-F24-052.jpg

GUCCI FW24

Statement παπούτσια: Eίναι πλέον γεγονός ότι τα παπούτσια έχουν γίνει και πάλι η πιο αγαπημένη κατηγορία στα αξεσουάρ μετά την περίοδο της it bag που περάσαμε. Υλικά όπως τα φτερά, οι διαφάνειες και οτιδήποτε μπορεί να εξέχει πάνω σε ένα ζευγάρι γόβες για παράδειγμα είναι must.

Ferragamo-F24-042.jpg

FERRAGAMO FW24

Ιδιαίτερες πλέξεις: Κάθε γυναίκα αγαπάει τα πλεκτά. Στα catwalks της προηγούμενης εβδομάδας τα είδαμε να πρωταγωνιστούν και πάλι, αλλά αυτή τη φορά οι χοντρές πλέξεις με τα statement μοτίβα ήταν το απόλυτο highlight.

Max-Mara-F24-020.jpg

MAX MARA FW24

Mob wife: Δεν ξέρω πώς ακριβώς φθάσαμε εκεί, αλλά ένα aesthetic του Tik Tok ήρθε στο catwalk. Συνήθως πρώτα βλέπαμε τα trends από τους σχεδιαστές και μετά γινόταν η αναπαραγωγή του αλλά τώρα πια τα social media δίνουν inspo ακόμη και σε οίκος όπως ο Versace. Ταγιέρ με χρυσά κουμπιά και sexy φούστες λοιπόν θα είναι κάποια από τα στοιχεία που θα φορέσουμε από τώρα.

Versace-F24-012.jpg

VERSACE FW24

Διαφάνειες: Ένα trend που έχει έρθει εδώ και κάποιες σεζόν για να μείνει. Το naked dressing είναι μια απελευθερωτική στιγμή για τη γυναικεία γκαρνταρόμπα, που μπορεί να αξιοποιηθεί στα βραδινά σύνολα αλλά και σε πολλές ακόμη περιστάσεις με το κατάλληλο styling.

Tom-Ford-F24-049.jpg

TOM FORD FW24

umberto

Faux fur: Το κομμάτι της βιωσιμότητας απασχολεί εδώ και χρόνια την παγκόσμια μόδα. Στον αντίποδα η faux fur και οι fluffy υφές είναι πιο επίκαιρες από ποτέ. Η Prada απογείωσε τη χρήση της faux fur στο κομμάτι των αξεσουάρ με τα πολύχρωμα καπέλα που είδαμε στο τελευταίο της show.

6 εναλλακτικά σύνολα με υφασμάτινο παντελόνι που θα σε κάνουν να πεις αντίο στο τζιν σου

Prada-F24-015a.jpg

PRADA FW24