Tα 4 εναλλακτικά denim trends που θα φορέσουμε την άνοιξη

Ναταλία Κατσακιώρη
Tα 4 εναλλακτικά denim trends που θα φορέσουμε την άνοιξη

Είναι τα σχέδια που πρέπει να δοκιμάσεις αυτή την άνοιξη.

Θέλεις να αγοράσεις ένα καινούργιο τζιν παντελόνι αλλά δεν βαρέθηκες λίγο τα κλασικά styles; Σίγουρα έχεις ένα ίσιο τζιν ήδη στη συλλογή σου, το ίδιο ισχύει λογικά και για τα wide leg pants αλλά και τα mom fitted jeans, που πλέον έχουν γίνει κλασικά. Είναι φορές όμως που ενώ λατρεύουμε την άνεση και τη διαχρονική αξία ενός denim, θέλουμε να δοκιμάσουμε κάτι νέο, εναλλακτικό και edgy, επενδύοντας παράλληλα σε ένα item που θα μπορούμε να φοράμε στο repeat αυτή μέσα στην εβδομάδα μας.

Το floral φόρεμα είναι το hero piece της Κατερίνας Παπουτσάκη που θα μας βάλει σε ανοιξιάτικο mood

Stella-Mccartney-S24-017.jpg
Coperni-S24-004.jpg

Τα νέα trends στα jeans για το 2024 είναι λίγο διαφορετικά από ότι συνήθως και θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε κάποια πιο πρωτότυπα και εναλλακτικά παντελόνια μέσα στην άνοιξη. Εμείς ανακαλύψαμε τα 4 κορυφαία.

Τα 4 denim trends που ξεχωρίζουν αυτή την άνοιξη.

Embellished

Είναι μια από τις τάσεις που φορέσαμε ήδη από πέρυσι και μας έχει συναρπάσει. Γιατί θέλουμε glam, θέλουμε strass, θέλουμε ιδιαίτερα στοιχεία πάνω στα τζιν παντελόνια μας μια για την άνοιξη αλλά και για το καλοκαίρι που ακολουθεί. Και δεν θα τα φορέσουμε μόνο βράδυ. Συνδύασε ένα τέτοιο παντελόνι με το λευκό σου tank top.

Versace-S24-038.jpg

Versace SS24


Skinny

Ξέρω ότι έχεις αμφιβολίες και είναι απόλυτα λογικό. Ξέρω επίσης ότι ίσως δεν θέλεις να φορέσεις ένα τζιν που να σου θυμίζει τόσο πολύ τα 00s. Αν ρίξεις όμως μια ματιά στα new age skinny jeans μας παρουσίασαν οίκοι όπως τα Acne Studios θα αλλάξεις γνώμη. Σίγουρα μας αρέσουν πιο πολύ με ψηλοτάκουνα οπότε πάμε για εντυπωσιακά ανοιξιάτικα σύνολα με high heeled πέδιλα.

Acne-S24-002.jpg

Acne Studios SS24


Capri

Η Carrie Bradshaw επανέρχεται και έχει κάτι να σου πει για την άνοιξη του 2024. Τα capri pants που φόραγε με τα αγαπημένα της Jimmy Choo στους δρόμους του Μανχάταν επέστρεψαν και εμείς θα ακολουθήσουμε το trend με ένα καινούργιο τζιν παντελόνι σε κλασική blue denin απόχρωση ή και με ένα λίγο πιο τολμηρό Y2K item με ξεβάμματα και έντονα στοιχεία.

Coperni-S24-028.jpg

Coperni SS24

Lace up

Είναι μια τάση που ακόμα δεν έχεις δει στους δρόμους της πόλης οπότε πρόκειται και για την πιο αμφιλεγόμενη αλλά και για την πιο πρωτότυπη επιλογή από όλες. Η Stella McCartney παρουσίασε για την άνοιξη/ καλοκαίρι 2024 lace up τζιν παντελόνια σε μαύρο και κλασικό μπλε χρώμα, με rock κορδόνια και sexy ανοίγματα. Είναι η must try επιλογή αν σου αρέσει να ξεχωρίζεις.

Το maxi πουά φόρεμα της Κατερίνας Καινούργιου είναι αυτό που λείπει από τη συλλογή σου

Stella-Mccartney-S24-021.jpg

Stella Mccartney SS24