Τα 5 must αξεσουάρ που πρέπει να πάρεις μαζί σου το Πάσχα

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα 5 must αξεσουάρ που πρέπει να πάρεις μαζί σου το Πάσχα

Τώρα που κλείνεις βαλίτσα βάλε check και σε αυτά τα πέντε αξεσουάρ.

Νομίζω πως η Μεγάλη Τετάρτη μπορεί και επίσημα να ανακηρυχθεί ως η μέρα κλεισίματος βαλίτσας. Το Πάσχα απέχει λίγες μόνο μέρες και η πλειοψηφία θα ταξιδέψει αύριο προς τους προορισμούς της επαρχίας, είτε μιλάμε για ορεινά χωριά, είτε για τα πανέμορφα νησιά μας. Οπότε το μότο της ημέρας θα είναι οργάνωση, οργάνωση και πάλι οργάνωση!

Corporatecore: Το office style αλλάζει και γίνεται λίγο πιο πολύχρωμο και ενδιαφέρον -Όπως και εμείς

EASTER_ACCESSORIES-(5).jpg

Εσύ συνήθως πού δίνεις την προσοχή σου; Στο σύνολο την Ανάστασης, στο casual chic outfit της Κυριακής και φυσικά στα παπούτσια σου. Τι είναι, όμως, αυτό που παρανελείς και πάλι; Τα αξεσουάρ σου. Ένα από τα πιο βασικά κεφάλαια στο ντύσιμο της άνοιξης αλλά και κάθε εποχής, που αν κάνεις τις σωστές επιλογές μπορείς εύκολα να μεταμορφώσεις τα basic items της συλλογής σου.

EASTER_ACCESSORIES-(7).jpg

Πάμε λοιπόν να δούμε μαζί όλα εκείνα τα αξεσουάρ που αξίζουν μια θέση στη βαλίτσα των ημερών.

Τα 5 must αξεσουάρ του φετινού Πάσχα.

Pouch bag: Είναι η άνετη τσάντα που θα έχει διπλό ρόλο αυτές τις μέρες. Από τη μία θα την κρατήσουμε στις βραδινές μας εμφανίσεις και από την άλλη θα γίνει ένα ωραίο και βολικό μεγάλο νεσεσέρ, που θα έχουμε μαζί μας στο ταξίδι. Δύο σε ένα.

EASTER_ACCESSORIES-(4).jpg

Φουλάρι: Είναι ένα υποτιμημένο αξεσουάρ, που νομίζω ότι πρέπει να επαναξιολογήσεις την άνοιξη. Ειδικά αυτές τις μέρες που ο καιρός είναι άστατος μπορείς να το αξιοποιήσεις είτε δεμένο στο λαιμό είτε στο κεφάλι όπως θα το φορούσε μια star του γαλλικού σινεμά.

EASTER_ACCESSORIES-(1).jpg

Bucket hat: Είναι ένα καπέλο για όλες τις εποχές και όλα τα στυλ. Μην επιλέξεις προφανώς ένα αδιάβροχο ύφασμα που θα είναι αρκετά ζεστό για τις μέρες αυτές, αλλά πήγαινε σε κάτι πιο επίκαιρο όπως το τζιν και τα ανοιχτά χρώματα.

EASTER_ACCESSORIES-(3).jpg

Κάλτσες: Φυσικά εννοώ τις κάλτσες που θα τις φορέσεις μαζί με τα sling back γοβάκια σου, τα Mary Janes και τις μπαλαρίνες σου. Φυσικά και θέλεις ένα ζευγάρι κλασικά καλτσάκια αλλά και κάποια με χρώμα ή σε διάφανο υλικό με μικρά girly σχέδια.

EASTER_ACCESSORIES-(8).jpg

Γυαλιά ηλίου: Πάρε μαζί σου τουλάχιστον δύο ζευγάρια. Γιατί θα τα χρειαστείς. Ένα statement και ένα λίγο πιο κλασικό, ίσως και μια επιλογή με χρώμα να ταιριάζει στο easter mood.

Οδηγός αγοράς: Τα φορέματα που θα βάλουμε φέτος στην Ανάσταση

EASTER_ACCESSORIES-(2).jpg