10 εύκολα σύνολα που θα αντιγράψεις το πρώτο Σαββατοκύριακο με καύσωνα

Ναταλία Κατσακιώρη
10 εύκολα σύνολα που θα αντιγράψεις το πρώτο Σαββατοκύριακο με καύσωνα

40 βαθμοί -κυριολεκτικά! Έχουμε 10 εύκολα σύνολα για να βγάλεις το Σαββατοκύριακο.

Από άνοιξη καλοκαίρι! Και θα μου πεις αυτή είναι η φυσιολογική ροή των πραγμάτων, μόνο που το να βιώνουμε έναν καύσωνα από τις πρώτες εβδομάδες του Ιουνίου δεν είναι κάτι το συνηθισμένο ούτε και για τις μεσογειακές χώρες, όπως είναι η Ελλάδα. Προειδοποιήσεις και ειδικοί σε συνεντεύξεις μας λένε πως οι επόμενες μέρες θα είναι αρκετά κρίσιμες, αφού ο πρώτος καύσωνας του καλοκαιριού είναι προ των πυλών. Η θερμοκρασία θα πλησιάζει τους 40 βαθμούς και εμείς κάνουμε από τώρα τα σχέδιά μας για το Σαββατοκύριακο που έρχεται. Τι μπορείς να φορέσεις μέσα σε τόση ζέστη;

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι το boho girl του καλοκαιριού -Με maxi καφτάνι στην παραλία

Copenhagen-str-S23-0118.jpg

H αλήθεια είναι ότι προφανώς και δεν νιώθεις απόλυτα έτοιμη να ντυθείς στην πόλη, όταν οι θερμοκρασίες χτυπάνε κόκκινο, αλλά υπάρχει πάντα ένας τρόπος να δεις το ποτήρι μισογεμάτο και να τολμήσεις να πειραματιστείς με τα items που έχεις ήδη στη ντουλάπα σου και είναι κατάλληλα για μία μέα με καθαρό 40άρι. Φυσικά και αποφεύγουμε το υπερβολικό layering και τα συνθετικά υφάσματα, επιλέγονντας κυρίως λινά και βαμβακερά. Αυτά είναι τα βασικά που δεν πρέπει να αμελείς στο εξής, αν θέλεις να κάνεις τη ζωή σου λίγο πιο εύκολη ακόμα και μέσα στον καύσωνα.

Copenhagen-str-S23-0211.jpg

Προφανώς και τα cropped tops και τα bra tops είναι μία από τις πιο αγαπημένες επιλογές των ημερών, το ίδιο ισχύει και για τα oversized πουκάμισα που καλύπτουν το σώμα ενώ παράλληλα σε κρατάνε πολύ δροσερή. Να πούμε ότι τα κοντά σορτσάκια ή τα minis δεν είναι κάποιος κανόνας, όπως νομίζουν οι περισσότεροι, αφού αν βάλεις ένα παντελόνι σε φαρδιά γραμμή με ανάλαφρο ύφασμα θα νιώσεις το ίσιο δροσερή (ίσως και λίγο περισσότερο).

Copenhagen-str-S23-0061.jpg

Εμείς κάναμε ένα γρήγορο schroll down στα feed μας και ανακαλύψαμε τα κορυφαία σύνολα για το Σαββατοκύριακο που έρχεται. Τα fashion girls έχουν τις καλύτερες προτάσεις για σένα που θα αντιγράψεις με items που έχεις ήδη στη συλλογή σου τις μέρες του καύσωνα.

Βαφτίζεις το παιδί σου το καλοκαίρι; 5 φορέματα για την πιο καλοντυμένη μαμά ever

10 σύνολα για το 40άρι του Σαββατοκύριακου: