Πως φοριούνται τα peep toes;

Πως φοριούνται τα peep toes;

Το Queen.gr βγάζει τη μεζούρα και σας δίνει τη λύση στη νέα του στήλη.

Το γράμμα της αναγνώστριας:
Γεια σας κορίτσια! Πολύ χαίρομαι για αυτήν την πρωτοβουλία σας. Λοιπόν έχω ερωτησούλα. Πρώτη φορά αγόρασα pee-toe (ελπίζω να το έγραψα σωστά) γόβες. Ερώτηση λοιπόν, φοράμε καλσόν;
Σας ευχαριστώ πολύ, Χαρά!!

Η άποψη του Queen.gr:
Αγαπητή Χαρά, ένα ζευγάρι peep toe γόβες είναι ένα από τα πιο κλασσικά και διαχρονικά κομμάτια που μπορείς να έχεις στη γκαρνταρόμπα σου. Από το μίνι φόρεμα μέχρι το εφαρμοστό τζιν, οι εν λόγω γόβες μπορούν να σε συνοδεύσουν ταιριάζοντας σχεδόν με όλα σου τα ρούχα από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Προσοχή όμως, γιατί εφόσον διάλεξες να παίξεις το παιχνίδι της μόδας πρέπει να ακολουθήσεις και τους κανόνες του. Ιδανικά οι peep toe γόβες φοριούνται με γυμνά πόδια, χωρίς καλσόν. Κάνε λίγο υπομονή, άλλωστε στη χώρα μας το κρύο δε διαρκεί πολύ και θυσιάσου προκειμένου να τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου για τους σωστούς λόγους. Εάν πάλι θέλεις να τολμήσεις κάτι διαφορετικό και πιο ιδιαίτερο, μπορείς να διαλέξεις να ταιριάξεις με το σύνολό σου μακριές κάλτσες μέχρι το γόνατο σε οπάκ υφή και απόχρωση που να δένει με το υπόλοιπα ρούχα σου.
Καλή σου επιτυχία!

Στείλτε μας τις απορίες σας στο info@queen.dpg.gr και διαβάστε περισσότερες συμβουλές στο Queen Μεζούρα