Το Queen.gr σας μαθαίνει πως να φορέσετε το "chino" παντελόνι

Το Queen.gr σας μαθαίνει πως να φορέσετε το "chino" παντελόνι

Βγάζουμε τη μεζούρα και σας δίνουμε τις πιο χρήσιμες στυλιστικές συμβουλές.

Το γράμμα της αναγνώστριας
Γεια σας! Έχω ένα παντελόνι τύπου τσίνο -έτσι δεν το λένε- σε γκρι απόχρωση υλικό του, που του επιτρέπει να φοριέται όλες τις ώρες της ημέρας, και θα ήθελα να ρωτήσω με τι μπλούζα (μακρυμάνικη κατά προτίμηση) θα μπορούσα να το ταιριάξω. Να πω εδώ ότι ο σωματότυπός μου είναι "αχλάδι", γι' αυτό και δυσκολεύομαι να βρω κάτι να του πηγαίνει μην τονίζει την περιφέρειά μου.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Αθανασία

Η άποψη του Queen.gr
Αγαπητή Αναστασία,
Τα παντελόνια «chino» είναι συνήθως από 100% κοτόν και πρωτοσχεδιάστηκαν για τις γυναίκες στο στρατό στα μέσα του 19ου αιώνα. Από τότε πολλά άλλαξαν και όπως ακριβώς και τα τζιν, τα εν λόγω παντελόνια βρήκαν το δρόμο τους στις διεθνείς πασαρέλες και στις ντουλάπες μας.

Το γκρι παντελόνι σου μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα χρώματα. Φόρεσε ένα απλό polo μπλουζάκι με κουμπιά, ένα μακρυμάνικο peter pan collar tshirt, ακόμα και ένα πουκάμισο.

Ταιριάζουν όλα και συνδυάζονται τέλεια με μεσάτα σακάκια που θα κρύψουν την περιφέρεια, ή για πιο casual look με μακριά ζακέτα μέχρι τη μέση του ποδιού. Παίξε σε γήινες αποχρώσεις και αν θες να δώσεις λίγη ένταση μπορείς να εντάξεις και ένα έντονο χρώμα όπως, κίτρινο, μωβ και πορτοκαλί σε ένα από τα ρούχα.

Τα παπούτσια που θα σου προτείναμε είναι είτε μπαλαρίνες για μία πιο ρομαντική κοριτσίστικη εμφάνιση, είτε brogues με κορδόνια για ένα πιο ανδρόγυνο στυλ.

Καλή σου επιτυχία!

Στείλτε μας τις απορίες σας στο info@queen.dpg.gr και διαβάστε περισσότερες συμβουλές στο Queen Μεζούρα