Απορία της ημέρας: Μπορούν δύο δίδυμες να ντυθούν το ίδιο;

Απορία της ημέρας: Μπορούν δύο δίδυμες να ντυθούν το ίδιο;

Βγάζουμε τη μεζούρα και σας δίνουμε τις πιο χρήσιμες στυλιστικές συμβουλές.

Το γράμμα της αναγνώστριας
Αγαπητό Queen.gr,
Είμαστε δυο δίδυμες αδερφές 18 ετών. Το φροντιστήριό μας θα κάνει χορό και σκεφτόμαστε να ντυθούμε και οι δυο με τα ίδια ρούχα αν και ποτέ δεν ντυνόμαστε ίδια να φορέσουμε μαύρο σακάκι, άσπρο πουκάμισο και γόβες (μαύρες ή μπεζ), δηλαδή με ανδρόγυνο στυλ. Οι υπόλοιπες κοπέλες θα φοράνε φορέματα (κλασικά). Μήπως θα είναι υπερβολικό για τον χορό αλλά και επειδή θα είμαστε σαν τα κατζαμπάκια;
Ευχαριστούμε πολύ,
Νίκη

Η άποψη του Queen.gr
Αγαπητή Νίκη,
Το ότι είστε δίδυμες εσύ και η αδελφή σου είναι κάτι πολύ ξεχωριστό, οπότε καλά κάνετε και δε ντύνεστε όμοια. Αυτό όμως δε σημαίνει πως δε μπορείτε να κάνετε τη διαφορά στο χορό του φροντιστηρίου σας και να φορέσετε τα ίδια ρούχα.
Όλοι χρειαζόμαστε αλλαγές και ειδικά το ανδρόγυνο στυλ είναι κάτι που μας αρέσει πολύ. Εάν θέλετε να το κάνετε λίγο πιο θηλυκό, φορέστε ένα μεσάτο πουκάμισο και αντί για γραβάτα παπιγιόν. Επίσης, εκτός από γόβες μπορείτε να φορέσετε τα κλασικά brogues που ταιριάζουν τέλεια με αυτό το look. Μάλιστα, μπορείτε να προσθέσετε ακόμα και ένα καπέλο στην εμφάνισή σας, προκειμένου να γίνε ακόμα πιο ιδιαίτερη.
Καλή επιτυχία!