Το Queen.gr σας μαθαίνει πως να φορέσετε το μαύρο σακάκι

Το Queen.gr σας μαθαίνει πως να φορέσετε το μαύρο σακάκι

Βγάζουμε τη μεζούρα και σας δίνουμε τις πιο χρήσιμες στυλιστικές συμβουλές.

Το γράμμα της αναγνώστριας
Γεια σας,

Είμαι 19 χρονών και έχω ένα μαύρο σακάκι που θέλω να φορέσω. Δεν είναι πολύ μακρύ, μπορείτε να μου πείτε πώς να το βάλω; Θα ήθελα να μου προτείνετε και λύσεις για κάτι πιο επίσημο όπως το πάσχα, αλλά και πιο casual.
Σας ευχαριστώ,
Σοφία

Η άποψη του Queen.gr
Αγαπητή Σοφία,

Το μαύρο σακάκι είναι ένα από τα πιο κλασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας. Ταιριάζει με όλα και μπορεί να μετατρρέψει ακόμα και το πιο απλό ντύσιμο σε επίσημο. Προσοχή όμως, μια και είσαι μικρούλα παίξε με το styling σου έτσι ώστε η σοβαρότητα του σακακιού να σπάει με ένα πιο παιχνιδιάρικο ρούχο.

Συνδύασέ το από το πρωί με το τζιν σου σωλήνα και το καρό σου πουκάμισο, συνέχισε το απόγευμα με ένα κολάν, το μακρύ σου φαρδύ ριγέ tshirt και μπότες ιππασίας ή γαλότσες και ολοκλήρωσε το βράδυ με ψιλόμεση φούστα, απλό tshirt και μπαλαρίνες.

Το Πάσχα δε χρειάζεται να το αντιμετωπίσεις σαν κάτι το ιδιαίτερα επίσημο. Αν είσαι σε νησί φόρεσε το αέρινο μίνι φόρεμά σου και από πάνω το μαύρο σου σακάκι συνδυασμένο με μία όμορφη πασμίνα. Αν πάλι κάνει ακόμα κρύο φόρεσε το τζιν σου με ένα απλό λευκό tshirt και ένα πουκάμισο της αρεσκείας σου από μέσα από το σακάκι σου. Από παπούτσια καλύτερα διάλεξε υφασμάτινες εσπαντρίγιες ή κλασικά plimsolls.
Καλή σου επιτυχία!

Στείλτε μας τις απορίες σας στο info@queen.dpg.gr και διαβάστε περισσότερες συμβουλές στο Queen Μεζούρα