To Queen.gr σας μαθαίνει πως να φοράτε τις πολύχρωμες κάλτσες

To Queen.gr σας μαθαίνει πως να φοράτε τις πολύχρωμες κάλτσες

Βγάζουμε τη μεζούρα και σας δίνουμε τις πιο χρήσιμες στυλιστικές συμβουλές.

Το γράμμα της αναγνώστριας
Αγαπητό Queen.gr
Μου αρέσουν πολύ οι κάλτσες και βλέπω όλες αυτές τις υπέροχες φωτογραφίες στα περιοδικά και ζηλεύω. Θέλω να φορέσω, αλλά δεν ξέρω πώς οπότε το αποφεύγω για να μη γίνω ρεζίλι. Μπορείς να με βοηθήσεις και να μου δώσεις μερικές ιδέες;
Ευχαριστώ πολύ,
Χριστίνα

Η άποψη του Queen.gr
Aγαπητή Χριστίνα,
Οι κάλτσες είναι ένα trend που όχι μόνο δε φεύγει από τη μόδα, αλλά συμπληρώνει και αναδεικνύει το ντύσιμό μας με τον καλύτερο τρόπο. Βέβαια, εάν φορεθούν με λάθος τρόπο τα αποτελέσματα είναι καταστροφικά, γι΄αυτό διάβασε προσεκτικά τις συμβουλές μας και γίνε το fashion icon της παρέας.

Τώρα που κάνει ακόμα κρύο ακολούθησε το παράδειγμα της Sarah Jessica Parker και φόρεσέ τις μέχρι το γόνατο με την ψιλόμεση φούστα σου ή το κοντό σου φόρεμα.

Την άνοιξη επένδυσε σε παστέλ αποχρώσεις και κοντές κάλτσες μέχρι τον αστράγαλο, κι αν τολμάς να ρισκάρεις το εμπριμέ θα είναι απλά φανταστικό. Συνδύασε με το καυτό σου σορτσάκι, το ψιλόμεσο τζιν σου και το αέρινο φόρεμά σου και φρόντισε να μην μπλέξεις τα χρώματα. Έντονες κάλτσες ίσον απλότητα στο υπόλοιπο styling.

Τέλος, ολοκλήρωσε με το κατάλληλο παπούτσι. Από plimsolls και brogues, μέχρι ψηλοτάκουνα πέδιλα, όλα ταιριάζουν ανάλογα την περίσταση.

Καλή σου επιτυχία!

Στείλτε μας τις απορίες σας στο info@queen.dpg.gr και διαβάστε περισσότερες συμβουλές στο Queen Μεζούρα