Η απορία της ημέρας: Πόσο βαθύ πρέπει να είναι το ντεκολτέ

Η απορία της ημέρας: Πόσο βαθύ πρέπει να είναι το ντεκολτέ

Βγάζουμε τη μεζούρα και σας δίνουμε τις πιο χρήσιμες στυλιστικές συμβουλές.

To γράμμα της αναγνώστριας

Αγαπητό Queen.gr
Με λένε Δημήτρια και μου αρέσει πολύ αυτή η στήλη. Ήθελα να ρωτήσω κάτι. Μου α΄ρεσει να φοράω ντεκολτέ αλλά έχω πολύ μικρό στήθος και ντρέπομαι. Μήπως αντί να είναι θηλυκό είναι αντιαισθητικό; Νομίζω δεν αρέσει στα αγόρια, ποια είναι η γνώμη σου.


Η άποψη του Queen.gr

Αγαπητή Δημήτρια,
Να θυμάσαι πάντα πως ντυνόμαστε για εμάς και όχι για τους άλλους. Κάθε στήθος είναι διαφορετικό, ταιριάζει στο σωματότυπό μας και φροντίζουμε να ντυνόμαστε προσαρμόζοντας σε αυτό το ντύσιμό μας.

Το παράδειγμα της Jennifer Lopez είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά. Η διάσημη star έχει ένα σχετικά μικρό στήθος, αλλά δε διστάζει να φορέσει τα πιο αποκαλυπτικά ντεκολτέ. Μάλιστα φορώντας ειδικές ταινίες διπλής όψης, φροντίζει να κρατιέται στο ύψος των περιστάσεων χωρίς τυχόν ατυχήματα.

Από την άλλη και ένα πιο πληθωρικό στήθος μπορεί να φανεί όμορφο με ένα ντεκολτέ. Επειδή όμως όσο πιο μεγάλο, τόσο πιο προκλητικό, θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικές με το ύφασμα να μη διαγράφει, το κόψιμο να κολακεύει το σώμα και το εσώρουχο που θα φορέσουμε.

Μπορείς να φορέσεις όσο βαθύ ντεκολτέ επιθυμείς και εάν νιώσεις ανασφάλεια, λάνσαρε και κάποιο εσώρουχο μπούστο από μέσα που είναι της μόδας και θα σε βγάλει κι από τη δύσκολη θέση.

Καλή σου επιτυχία!

Στείλτε μας τις απορίες σας στο info@queen.dpg.gr και διαβάστε περισσότερες συμβουλές στο Queen Μεζούρα