Απορία της ημέρας: πότε να φορέσετε την αθλητική φόρμα

Απορία της ημέρας: πότε να φορέσετε την αθλητική φόρμα

Βγάζουμε τη μεζούρα και σας δίνουμε τις πιο χρήσιμες στυλιστικές συμβουλές.

To γράμμα της αναγνώστριας

Αγαπητό Queen.gr,
Μου αρέσει πολύ να φοράω φόρμες στην καθημερινότητά μου. Νιώθω άνετα και με βολεύει και στη δουλειά που κάθομαι στο γραφείο με τις ώρες. Απλά, καμιά φορά φοβάμαι μήπως είναι τελείως πρόχειρο και ατημέλητο το στυλ μου και πως μοιάζω με αθλήτρια. Ποια είναι η γνώμη σου, τι να κάνω; Πότε είναι η σωστή ώρα της μέρας να φοράω μία φόρμα;

Μαρίζα


Η άποψη του Queen.gr

Αγαπητή Μαρίζα,

Οι αθλητικές φόρμες όντως φοριούνται πολύ από τους αθλητές, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι ένα απαγορευτικό ρούχο. Αντίθετα, αποτελώντας ένα από τα πιο άνετα και εργονομικά εργαλεία που μπορεί να έχει κανείς στη ντουλάπα του, θα μπορούσαμε να σου πούμε με σιγουριά πως είσαι στο σωστό δρόμο.

Το στυλ το ορίζεις εσύ, όχι ο πείργυρός σου. Εάν αισθάνεσαι άνετα φορώντας την cotton φόρμα σου, τότε μπορείς να βάλεις ένα ωραίο φούτερ ή ένα αμάνικο φουσκωτό jacket που θα κάνει τη διαφορά.

Επίσης, μπορείς να επενδύσεις σε ένα όμορφο κασκώλ, ένα μάλλινο σκουφί, ακόμα και ένα ξεχωριστό κολιέ. Εάν θέλεις μία αλλαγή, φόρεσε από κάτω μπότες Ugg, ή plimsolls μόλις γίνει ο καιρός καλύτερος και σιγουρευτείς πως δε θα βρέχει. Πάρε παράδειγμα από τις star του Hollywood και αυτοσχεδίασε φορώντας τη φόρμα σου όλη τη μέρα.

Καλή σου επιτυχία!

Στείλτε μας τις απορίες σας στο info@queen.dpg.gr και διαβάστε περισσότερες συμβουλές στο Queen Μεζούρα