Το Queen.gr σας βρίσκει το ιδανικό ρούχο για την Ανάσταση στο νησί

Το Queen.gr σας βρίσκει το ιδανικό ρούχο για την Ανάσταση στο νησί

Βγάζουμε τη μεζούρα και σας δίνουμε τις πιο χρήσιμες στυλιστικές συμβουλές.

To γράμμα της αναγνώστριας
Αγαπητό Queen.gr
Με λένε Γεωργία και είμαι 27 ετών. Αυτό το Πάσχα θα το περάσω με το αγόρι μου στο νησί του την Κέρκυρα και ήθελα να μου πεις τη γνώμη σου. Τι να φορέσω την Ανάσταση; Δεν ξέρω τι καιρό θα κάνει, πρέπει να πάρω μαζί μου και τακούνια; Με μπερδεύει πολύ η Άνοιξη και δεν ξέρω πώς να τα συνδυάσω. Θα με βοηθήσεις πάρα πολύ, σε ευχαριστώ.

Η άποψη του Queen.gr
Αγαπητή Γεωργία,
Είσαι πολύ τυχερή που θα βρεθείς στην Κέρκυρα το Πάσχα, ό, τι και να φορέσεις θα περάσεις τέλεια. Σίγουρα η Άνοιξη είναι δύσκολη εποχή γιατί ενώ ζεσταινόμαστε έχει ψυχρούλα και πολλές φορές βρέχει με αποτέλεσμα να μπερδευόμαστε και να μην ξέρουμε ποιο είναι το πιο σωστό ντύσιμο.
Σου προτείνουμε να προμηθευτείς ένα τζιν παντελόνι, μία φόρμα, κοντομάνικες μπλούζες, μία ζακετούλα και σίγουρα ένα φούτερ. Από παπούτσια η καλύτερη επιλογή είναι ένα ζευγάρι αθλητικά ή plimsolls ανάλογα τι προτιμάς.
Την Ανάσταση διάλεξε κάτι απλό που δε θα σε δεσμεύσει, όπως ένα μαύρο απλό φόρεμα με μπαλαρίνες, (μακριά από τα τακούνια στο νησί), και μία μέτριου πάχους ζακέτα. Εάν το αντέχεις απέφυγε το καλσόν και φόρεσε το πιο έντονο κόκκινο κραγιόν σου.

Καλή Ανάσταση!

Στείλτε μας τις απορίες σας στο info@queen.dpg.gr και διαβάστε περισσότερες συμβουλές στο Queen Μεζούρα.

Τα πόδια σας πρέπει να είναι πάντα όμορφα, γι’ αυτό περιποιηθείτε τα με Veet».