Το Queen.gr σας μαθαίνει πώς να φορέσετε το αρχαιοελληνικό φόρεμα σε γάμο

Το Queen.gr σας μαθαίνει πώς να φορέσετε το αρχαιοελληνικό φόρεμα σε γάμο

Βγάζουμε τη μεζούρα και σας δίνουμε τις πιο χρήσιμες στυλιστικές συμβουλές.

Το γράμμα της αναγνώστριας

Αγαπητό Queen επείγον! Σε λίγες μέρες είναι ο γάμος της αδερφής μου. Έχω αγοράσει ένα φόρεμα μπεζ- χρυσό με αρχαιοελληνικό στυλ, όλο πλισέ. Θα ήθελα να βάλω μια ζώνη για να τονίσω τη μέση αλλά δεν ξέρω τι χρώμα, φάρδος. Επίσης με τι παπούτσι πιστεύεις θα ταίριαζε; Ευχαριστώ πολύ!

Η άποψη του Queen.gr

Αγαπητή Φωτεινή,
αρχικά δε συμφωνούμε με την επιλογή της απόχρωσης, καθώς τη μέρα του γάμου δεν ενδείκνυται να ντυνόμαστε σε παραπλήσια χρώματα με αυτά του νυφικού. Βέβαια αυτό είναι μία συντηρητική άποψη, οπότε μια και έχεις ήδη αγοράσει το φόρεμά σου δε χρειάζεται να μας ακούσεις.

Εάν προσέξεις τις φωτογραφίες από τις διάσημες κυρίες που επιλέγουν κατά καιρούς το αρχαιοελληνικό στυλ, θα δεις πως όντως τονίζουν τη μέση τους καθώς όλο το υπόλοιπο ρούχο είναι σε φαρδιά γραμμή. Εμείς θα σε συμβουλεύαμε να ψάξεις να βρεις μία φαρδιά ζώνη σε χρυσή απόχρωση είτε μεταλλική, είτε από δέρμα. Το σημαντικό είναι να εφαρμόζει καλά και να σφίγγει για να κολακεύει τη σιλουέτα.

Τα παπούτσια θα πρέπει να είναι ψηλοτάκουνα πέδιλα τα οποία να καλύπτει η φούστα του φορέματος, καθώς το μάξι είναι ωραίο να σέρνεται και φυσικά σε χρυσαφένια απόχρωση. Εάν έχεις μαυρίσει τότε ακόμα καλύτερα.

Καλή σου επιτυχία!

Στείλτε μας τις απορίες σας στο info@queen.dpg.gr και διαβάστε περισσότερες συμβουλές στο Queen Μεζούρα.