Το Queen.gr σας βρίσκει το ιδανικό ρούχο για το γάμο της ξαδέλφης σας

Το Queen.gr σας βρίσκει το ιδανικό ρούχο για το γάμο της ξαδέλφης σας

Βγάζουμε τη μεζούρα και σας δίνουμε τις πιο χρήσιμες συμβουλές.

hg_copy_copy
ghi_copy
hh

To γράμμα της αναγνώστριας

Γεια σας 
σας γράφω γιατί εμπιστεύομαι την κρίση σας και χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Μέσα Ιουνίου είναι ο γάμος της πρώτης μου ξαδέρφης και θα ήθελα καμιά ιδέα. Δεν έχω πάει ποτέ σε γάμο ντυμένη με την επίσημη έννοια (το κλασικό μακρύ φόρεμα στρασάκια, γυαλιστερά υφάσματα μπλιαχ) σχεδόν πάντα φορούσα μαύρο φόρεμα με ιδιαίτερα αξεσουάρ και παπούτσια αυτή τη φορά το μαύρο είναι απαγορευτικό, θα με φάνε αν βάλω μαύρο σε αυτό το γάμο.. Λοιπόν είμαι 40 άρα μελαχρινή 1.65 και 50 κιλά με λες αδύνατη καμιά ιδιαίτερη ιδέα; Να ξέρεις πως μου αρέσουν πολύ τα ρούχα στη λογική Malloni.
Ευχαριστώ για το χρόνο σας

Η άποψη του Queen.gr

Αγαπητή φίλη,
σε ευχαριστούμε πολύ για το γράμμα σου. Αρχικά να ξέρεις πως νιώσαμε μία μεγάλη ανακούφιση που δεν είσαι ο τύπος που θα φορέσει τη μακριά τουαλέτα με την παγιέτα και το στρας. Η εν λόγω στιλιστική εμμονή δεν είναι καθόλου σύγχρονη και παραπέμπει περισσότερο σε βλάχικο γλέντι παρά σε συνδαιτυμόνα γαμήλιας εκδήλωσης. Μια και έχεις αναλογίες μοντέλου όπως διαβάζουμε δε θα δυσκολευτούμε καθόλου να σου βρούμε ρούχο, γι΄αυτό και σου προτείνουμε τρεις επιλογές από την εταιρεία Malloni που σου αρέσει.

To χρυσαφί μίντι φόρεμα με το σκίσιμο στο πλάι είναι ένα από τα μεγαλύτερα trend της σεζόν. Μην ξεχνάμε πως το έχουν τιμήσει οι μεγαλύτερες star του θεάματος, από τη Jennifer Aniston μέχρι την αντίζηλή της Angelina Jolie και πάει λέγοντας.

Το ασύμμετρο μολυβί φόρεμα με τις διαφάνειες και το βαθύ ντεκολτέ κολακεύει τις περισσότερες σιλουέτες και θα κάνει όλα τα βλέμματα να γυρίσουν προς το μέρος σου.

Τέλος, το ψιλόμεσο παντελόνι- φάκελος σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη αυτή χρυσαφένια μπλούζα θα δείξουν πόσο ενημερωμένη fashionista είσαι καθώς είναι από τις πιο αναπάντεχες επιλογές.

Καλή σου επιτυχία!

Στείλτε μας τις απορίες σας στο info@queen.dpg.gr και διαβάστε περισσότερες συμβουλές στο Queen Μεζούρα.