Το Queen.gr σας βρίσκει το ιδανικό νυφικό γοβάκι

Το Queen.gr σας βρίσκει το ιδανικό νυφικό γοβάκι

Bγάζουμε τη μεζούρα και σας δίνουμε τις πιο χρήσιμες συμβουλές.

Το γράμμα της αναγνώστριας

Καλησπέρα σας,
Μόλις διάλεξα το νυφικό μου και άρχισα να προβληματίζομαι σχετικά με τα παπούτσια που θα αγοράσω. Το νυφικό μου είναι στράπλες σε γραμμή άλφα και με μια λαδί ζώνη στη μέση.

Σκεφτόμουν να το συνδυάσω και με λαδί παπούτσια. Τι άλλο χρώμα θα μπορούσα να πάρω? Δεν θα ήθελα άσπρο ή οτιδήποτε παραπέμπει σε κλασικό παπούτσι γάμου!!!

Πέρασε από το μυαλό μου ακόμα και το στυλ της πλατφόρμας που θα ήταν και πιο άνετο. Θα εκτιμούσα πολύ την άποψη σας.
Ευχαριστώ πολύ,
Σοφία

Η άποψη του Queen.gr

Αγαπητή Σοφία,
επέτρεψέ μας να μη συμμεριστούμε την άποψή σου. Η μέρα του γάμου σου είναι η μοναδική που θα έχεις την ευκαιρία να ντυθείς στα λευκά και να μην θεωρηθείς κακόγουστη. Το νυφικό σου ακούγεται ονειρεμένο και μας αρέσει πολύ η λαδί λεπτομέρεια στη ζώνη.

Προτείνουμε γόβες ή πέδιλα σε λευκό χρώμα και μάλιστα θα θέλαμε να δεις τις δημιουργίες του έλληνα σχεδιαστή Dukas που διαπρέπει στο εξωτερικό με τα μοναδικά του σχέδια. Περίτεχνα τακούνια, ενδιαφέροντα υφάσματα και αναπάντεχοι συνδυασμοί από δέρμα, plexiglass και ύφασμα όχι μόνο μπορούν να αναδείξουν το νυφικό σου, αλλά θα σε κάνουν μία πραγματική πρωταγωνίστρια της βραδιάς.

Μπες στο http://www.dukas.com.gr/ και κλείσε το ραντεβού σου, καθώς ο διάσημος σχεδιαστής θα μπορεί να σε βοηθήσει με τον καλύτερο τρόπο δημιουργώντας κάτι αποκλειστικά για εσένα.

Καλή σου επιτυχία και η ώρα η καλή!

Στείλτε μας τις απορίες σας στο info@queen.dpg.gr και διαβάστε περισσότερες συμβουλές στο Queen Μεζούρα.