Το Queen.gr σας βρίσκει τα ιδανικά παπούτσια για το lime φόρεμα

Το Queen.gr σας βρίσκει τα ιδανικά παπούτσια για το lime φόρεμα

Βγάζουμε τη μεζούρα και σας δίνουμε τις πιο χρήσιμες συμβουλές.

Το γράμμα της αναγνώστριας

Γεια σας, θα παω σε ένα γάμο και έχω διαλέξει το lime φόρεμα με την ανοιχτή πλάτη από το h&m από την συλλογή με τα οργανικά. Το λατρεύω απλά έχω κολλήσει σχετικά με τι χρώμα και τι είδους παπούτσια μπορώ να το φορέσω. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Η άποψη του Queen.gr

Αγαπημένη φίλη,
το lime φόρεμα που έχεις διαλέξει είναι από μόνο του πολύ ξεχωριστό. Το μήκος του είναι πολύ σωστό και το κόψιμο στην πλάτη όσο προκλητικό θα έπρεπε να είναι. Σχετικά με τα παπούτσια που μπορείς να συνδυάσεις υπάρχουν πολλές επιλογές.

Η χρυσή μεταλλική γόβα όπως την έχει δείξει ο οίκος Louis Vuiton είναι ένα από τα μεγαλύτερα trend ενώ παράλληλα παραμένει κλασική αξία.

Η ξύλινη μαύρη εσπαντρίγια, είναι το καλοκαιρινό must της γκαρνταρόμπας σου, ένα πέδιλο που θα συνδυάσεις όχι μόνο με το καλό σου φόρεμα, αλλά και με το σκισμέ Νο σου τζιν.

Το nude peep toe πέδιλο είναι η πιο εύκολη και ασφαλής επιλογή καθώς όχι μόνο ταιριάζει τέλεια, αλλά μπορεί να συνδυαστεί άριστα με όλα σας σχεδόν τα ρούχα.

Τέλος, οι εμπριμέ εσπαντρίγιες δίνουν έναν καλοκαιρινό αέρα στο σύνολο, ενώ αποτελούν και super trend της σεζόν για όλες τις fashionista που σέβονται τον εαυτό τους.

Καλή σας επιτυχία!

*Τα παπούτσια θα τα βρείτε στα καταστήματα H&M και Topshop

Στείλτε μας τις απορίες σας στο info@queen.dpg.gr και διαβάστε περισσότερες συμβουλές στο Queen Μεζούρα.