Το Queen.gr σας βρίσκει τα ιδανικά γυαλιά για το στρογγυλό πρόσωπο

Το Queen.gr σας βρίσκει τα ιδανικά γυαλιά για το στρογγυλό πρόσωπο

Βγάζουμε τη μεζούρα και σας δίνουμε τις πιο χρήσιμες συμβουλές.

Το γράμμα της αναγνώστριας

Αγαπητό Queen.gr,

δεν ξέρω τι γυαλιά ηλίου πρέπει να επιλέξω γιατί έχω στρογγυλό πρόσωπο και η μύτη μου είναι στραβή. Ποιος είναι ο τύπος που θα μου ταίριαζε και θα έκρυβε ταυτόχορνα και το πρόβλημά μου;

Μαίρη

Η άποψη του Queen.gr

Αγαπητή Μαίρη,

Τα γυαλιά ηλίου είναι ένα από τα πιο παιχνιδιάρικα αξεσουάρ που μπορούμε να διαλέξουμε. Ανάλογα με το πρόσωπο και τη διάθεσή μας, τα γυαλιά μπορούν κυριολεκτικά να απογειώσουν, αλλά και να καταστρέψουν την εμφάνισή μας.

Γενικά, θα μπορούσαμε να πούμε πως υπάρχουν 7 διαφορετικά είδη προσώπων, τετράγωνο, οβάλ, μακρόστενο, στρογγυλό, διαμάντι, καρδιά, και τρίγωνο. Τα στρογγυλά πρόσωπα χαρακτηρίζονται από στρογγυλά μάγουλα και έντονο πηγούνι.

Είσαι τυχερή γιατί με αυτό το σχήμα προσώπου μπορείς να φορέσεις πολλά διαφορετικά στυλ σκελετών. Το κλασικό ορθογώνιο στυλ όπως αυτό των Ray Ban wayfarer της εταιρείας Luxotica θα κάνει το πρόσωπο να φαίνεται λεπτότερο. Εάν διαλέξεις κάτι πιο γατίσιο με έντονη γεωμετρία θα δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση των ζυγωματικών, ενώ σου δίνεται η δυνατότητα να διαλέξεις μεγάλα μεγέθη και σχήματα που άλλοι δε θα τολμούσαν. Πρόσεξε επίσης να έχουν μικρό ύψος και να στηρίζονται στη μέση της μύτης για να κρύβουν και λίγο τυχόν ατέλειες.

Πάντως, όποιο γυαλί και να διαλέξεις να ξέρεις πως πολλές φορές σημασία δεν έχει ποιο σχέδιο μας αρέσει στο μάτι, αλλά εκείνο που κολακεύει περισσότερο το πρόσωπό μας.

Καλή σου επιτυχία!

Στείλτε μας τις απορίες σας στο info@queen.dpg.gr και διαβάστε περισσότερες συμβουλές στο Queen Μεζούρα.