Το Queen.gr σας βρίσκει τα ιδανικά παπούτσια για το καλοκαίρι

Το Queen.gr σας βρίσκει τα ιδανικά παπούτσια για το καλοκαίρι

Βγάζουμε τη μεζούρα και σας δίνουμε τις πιο χρήσιμες συμβουλές.

Το γράμμα της αναγνώστριας

Καλησπέρα σας! Θα ήθελα πολύ τη βοήθειά σας. Είμαι 20 χρονών και ψάχνω να πάρω ψηλά πέδιλα για τις βραδινές καλοκαιρινές μου εξόδους. Έχω πρόβλημα όμως γιατί φέτος υπάρχει μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και δεν ξέρω τι να διαλέξω ώστε να ταιριάζει με τα ρούχα μου. Δώστε μου κάποιες ιδέες, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Η άποψη του Queen.gr

Αγαπητή φίλη σε ευχαριστούμε πολύ για το γράμμα σου. Πραγματικά φέτος υπάρχει τόσο μεγάλη ποικιλία που μπορεί να μας μπερδέψει. Εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να βγάλεις άκρη και να επενδύσει σε κάτι που θα φορέσεις. Κατ΄ αρχήν είμαστε υπέρ των flip flops και της flat εσπαντρίγιας γι' αυτό σου τα προτείνουμε για όλες τις ώρες.
Από τακούνια το πιο βολικό που θα μπορέσεις να φορέσεις και σε νησί είναι τα wedges, ή αλλιώς εσπαντρίγιες με τακούνι. Αυτές μπορεί είτε να έχουν ενιαίο πάτο είτε ξεχωριστό, θα σου προτείναμε το ενιαίο.
Εάν δε σε νοιάζουν οι νησιώτικες βόλτες και θέλεις απλώς πέδιλα με τακούνια, τότε μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε αυτά με το ξύλινο τακούνι, το φελό (που δε μας αρέσει) και τα πιο θηλυκά με το τακούνι στιλέτο. Οι αποχρώσεις που παίζουν φέτος είναι οι γήινες, το nude και οι ασημένιες και χρυσαφί επιφάνειες. Τέλος, το πράσινο, το κοραλλί, το καφέ, αλλά και τα φλούο εάν πρόκειται για κάποια λεπτομέρειες όπως το τακούνι ή το λουράκι, είναι μέσα στα must του καλοκαιριού.
Καλή σου επιτυχία!