To Queen.gr σας βρίσκει τα ιδανικά ρούχα για τις διακοπές σας στη Ρώμη

To Queen.gr σας βρίσκει τα ιδανικά ρούχα για τις διακοπές σας στη Ρώμη

Βγάζουμε τη μεζούρα και σας δίνουμε τις πιο χρήσιμες συμβουλές.

Το γράμμα της αναγνώστριας

Γεια σας! είμαι 21 ετών και ετοιμάζομαι για 3ήμερο ταξίδι στη Ρώμη με τις φίλες μου αρχές Οκτώβρη. Θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με το τι να έχω μαζί μου για να φοράω από το πρωί ως το βράδυ. Το στυλ μου είναι απλό και casual ενώ μου αρέσουν και τα μοδάτα ρούχα.
Σας ευχαριστώ πολύ,
Σοφία

Η άποψη του Queen.gr

Aγαπητή Σοφία,
είσαι πολύ τυχερή που θα ταξιδέψεις στη Ρώμη. Η πόλη είναι υπέροχη και οι τρεις μέρες θα είναι αρκετές για να πάρεις μία γεύση και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Ο Οκτώβρης στη Ρώμη είναι πιο ψυχρός από το Σεπτέμβρη με θερμοκρασίες που ξεκινούν από 22°C και το βράδυ μπορούν να φτάσουν τους 11°C. Επίσης πολύ σημαντικό είναι να ξέρεις πως περίπου 12 μέρες το μήνα βρέχει οπότε πρέπει να είσαι προετοιμασμένη.

Για την ημέρα θα σου προτείναμε ελαφριά ρούχα όπως μακό μπλουζάκια, τζιν και λεπτές ζακέτες. Από παπούτσια καλύτερα να διαλέξεις αδιάβροχα αθλητικά, ενώ απαραίτητη κρίνεται μία ομπρέλα και ένα ελαφρύ πλαστικό αντιανεμικό που θα σε προστατέψει κι από τη βροχή.

Για το βράδυ που θα έχει περισσότερη ψύχρα προτίμησε μακρυμάνικες μπλούζες, φούτερ, ζακέτες και φορέματα που μπορείς να συνδυάσεις με καλσόν σε διαφορετικές υφές και στυλ. Επίσης, όπως έχουμε ξαναπεί πολλές φορές μπορεί να κρυώνουμε και να βρεχόμαστε, αλλά το fashion statement θέλουμε να το κάνουμε, οπότε εάν οι προθέσεις σου είναι τέτοιες, πάρε μαζί σου και ένα ζευγάρι γόβες, αλλά και ένα ζευγάρι παντοφλένια loafers που είναι τόσο πολύ της μόδας.

Kαλό σου ταξίδι και καλή σου επιτυχία!

Στείλτε μας τις απορίες σας στο info@queen.dpg.gr και διαβάστε περισσότερες συμβουλές στο Queen Μεζούρα.

Διαβάστε επίσης:

Το Queen.gr σας βρίσκει παπούτσι για το χτυπημένο σας πόδι

Το απόλυτο fashion trend: H κλασική μαύρη γόβα

To Queen.gr σας βρίσκει το ιδανικό tea length νυφικό για την ομορφότερη μέρα της ζωής σας