To Queen.gr σας βρίσκει το ιδανικό ρούχο για τον κρητικό γάμο

To Queen.gr σας βρίσκει το ιδανικό ρούχο για τον κρητικό γάμο

Βγάζουμε τη μεζούρα και σας δίνουμε τις πιο χρήσιμες συμβουλές.

Το γράμμα της αναγνώστριας

Αγαπημένη μου Queen.gr κάθε μέρα μπαίνω και διαβάζω τα πάντα για την μόδα, έχω κλέψει και μερικές απο τις συνταγές των celebrity..!!

Έχω ένα πρόβλημα 29 Σεπτέμβρη παντρεύεται η ξαδέρφη του αγοριού μου(στα Χανιά στην Κρήτη) τι ακριβώς φοράνε τέτοια εποχή? λόγω του ότι ο καιρός είναι κάπως ανάποδος τουλάχιστον εδώ κάτω..!!!

Μια μικρή λεπτομέρεια είμαι 20 ύψος 1,75 60κιλα απλά έχω λίγο καμπυλωτή περιφέρεια..!

ο γάμος θα είναι ψιλό glamour λόγω της δουλειάς και των 2. αλλά δεν μ αρέσουν τα πολύ φανταχτερά..δεκτές και οι μαύρες εκδοχές.

αναμένω μια απάντηση...

ευχαριστώ Φαίη… :)

Η άποψη του Queen.gr

Γεια σου Φαίη!

Είναι τέλειο που έχεις να πας σε κοσμικό γάμο κι εμείς θα σε βοηθήσουμε να περάσεις υπέροχα και να σε κοιτούν όλοι με θαυμασμό.

Δυστυχώς ο καιρός δεν είναι σύμμαχός μας καθώς θα έχει σίγουρα κρύο, ενώ οι βροχοπτώσεις είναι πάντα πολύ πιθανές. Φυσικά εσύ δεν πρόκειται να εμφανιστείς με αδιάβροχο και γαλότσες, οπότε στην καλύτερη περίπτωση θα φορέσεις σαν πανοφώρι ένα απλό μαύρο παλτό, μία γούνα ή μία δαντελένια κάπα. Από το κομμάτι αυτό τελειώσαμε.

Τώρα, λόγω του σώματός σου το οποίο μας φαίνεται μια χαρά μπορείς να φορέσεις οτιδήποτε θες με προτίμηση στα peplum φορέματα που κρύβουν την περιφέρεια, αλλά και σε πιο φαρδιές γραμμές. Εμείς ψάξαμε στο site του Zara.com και σου βρήκαμε ενδεικτικά τρεις εναλλακτικές.

Το δαντελένιο peplum φόρεμα είναι το little black dress αλλά με μία τσαχπινιά που σου προτείνουμε. Θα σε κολακεύσει, είναι πολύ σικάτο και σίγουρα δε θα περάσεις απαρατήρητη.

Επειδή μας αρέσουν τα έντονα χρώματα και το κόκκινο της φωτιάς είναι πάντα στη μόδα και στις καρδιές μας, σου δίνουμε άλλη μία επιλογή αυτή του φορέματος τουλίπα που ανοίγει προς τα κάτω, οπότε πάλι αγκαλιάζει σωστά τη σιλουέτα.

Τέλος, η κυπαρισσί ολόσωμη φόρμα έχει το απόλυτο χρώμα της σεζόν, είναι μίνιμαλ και αποκαλύπτει όσο χρειάζεται την πλάτη δείχνοντας ότι μπορείς να είσαι κομψή και όμορφη φορώντας παντελόνι αντί για φόρεμα.

Βασίσου στις παραπάνω ιδέες φόρεσε τις ψηλοτάκουνες απλές μαύρες γόβες σου και χαμογέλασε γιατί το αξίζεις.

Καλή σου επιτυχία!

Στείλτε μας τις απορίες σας στο info@queen.dpg.gr και διαβάστε περισσότερες συμβουλές στο Queen Μεζούρα.

Διαβάστε επίσης:

Το Queen.gr σας βρίσκει παπούτσι για το χτυπημένο σας πόδι

Το απόλυτο fashion trend: H κλασική μαύρη γόβα

To Queen.gr σας βρίσκει το ιδανικό tea length νυφικό για την ομορφότερη μέρα της ζωής σας