To Queen.gr σας συνδυάζει το peplum φόρεμα για τη βάφτιση

To Queen.gr σας συνδυάζει το peplum φόρεμα για τη βάφτιση

Βγάζουμε τη μεζούρα και σας δίνουμε τις πιο χρήσιμες συμβουλές.

To γράμμα της αναγνώστριας

Γεια σας γίνομαι νονά και χρειάζομαι την βοήθειά σας.Η βάπτιση θα γίνει μέσα Νοέμβρη μεσημέρι. Αγόρασα ένα peplum φόρεμα σε πράσινο σκούρο και ένα μαύρο μαντό από το Zara μπροκάρ.Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω τι παπούτσια να βάλω... δε φοράω πολύ ψηλό τακούνι έχω 1.79 ύψος. Να βάλω μαύρη γόβα καστόρι ή λουστρίνι?βρήκα κάποιες με μεσαίο τακούνι, τι θα του πήγαινε?
Ευχαριστώ πολύ.

Η άποψη του Queen.gr

Αγαπητή φίλη καλημέρα! Είναι υπέροχο που γίνεσαι νονά και θα φροντίσουμε να είσαι η πρωταγωνίστρια της μέρας (μαζί με το βαφτιστήρη σου φυσικά).

Το σκούρο πράσινο peplum φόρεμα που έχει λανσάρει μέχρι και η Scarlet Johansson είναι από τις πιο επιτυχείς επιλογές που θα μπορούσες να κάνεις.
Το brocade μαντό έχει ενδιαφέρον και δίνει στο σύνολο έναν πιο fashionista αέρα εξασφαλίζοντας πως δε θα παγώσεις, μια και μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου μπορεί να έχει χειμωνιάσει.

Τα παπούτσια που σου προτείνουμε εμείς είναι μαύρα και σε μέτριο ύψος. Διάλεξε κάτι κλασικό όπως η απλή μαύρη γόβα, το peep toe ή το ψηλό mare jane, καθώς τα υπόλοιπα ρούχα είναι αρκετά έντονα και δε θέλεις να φορτώσεις κι άλλο το styling.

Με μία βόλτα στα μεγάλα megastore θα βρεις αυτό που ψάχνεις στο λεπτό, αν όχι γράψε μας κι εμείς θα σου βρούμε ό, τι θες με κάθε λεπτομέρεια.

Πάντα άξια φιλενάδα!

Διαβάστε επίσης:

Βάλατε μερικά κιλάκια παραπάνω; κανένα πρόβλημα το Queen.gr σας βρίσκει τη λύση

To Queen.gr σας βοηθάει να διαλέξετε το ιδανικό καλσόν

To Queen.gr σας βρίσκει τα ιδανικά παπούτσια για το γκρι δερμάτινο τζάκετ

Το Queen.gr σας μαθαίνει πώς να συνδυάσετε το γούνινο γιλέκο