Το Queen.gr βάζει τη μόδα των slippers στη ντουλάπα σας

Το Queen.gr βάζει τη μόδα των slippers στη ντουλάπα σας

Βγάζουμε τη μεζούρα και σας δίνουμε τις πιο χρήσιμες συμβουλές.

Το γράμμα της αναγνώστριας
Hello Queen.gr. Είμαι η Ελένη και μου αρέσει πολύ να ασχολούμαι με μόδα. Τον τελευταίο καιρό παρατηρώ στα περιοδικά πως φοριούνται πολύ αυτά τα φλατ παπούτσια που μοιάζουν με παντοφλάκια και λέγονται slippers. Το πρόβλημά μου είναι πως έχω λίγο χοντρούς αστραγάλους και νομίζω πως δε μου πάνε. Τι να κάνω; υπάρχει κάποιο κόλπο που μπορώ να κάνω ή άλλα τέτοιου στυλ παπούτσια να φορέσω;
Thank u!

Η άποψη του Queen.gr
Αγαπημένη Ελένη γεια σου. Είναι πολύ καλό που έχεις άποψη για το ντύσιμό σου και ξέρεις ποια είναι τα καινούργια trend. Τα slippers είναι πολύ βολικά και θα τα βρεις πλέον παντού από τους πιο διάσημους οίκους μέχρι τα μεγάλα megastores.

Όντως, εάν δε σου αρέσουν οι αστράγαλοί σου θα συμφωνήσουμε πως καλύτερα να τα αποφύγεις. Σαν τρικ να ξέρεις πως μπορείς να διαλέξεις κάποια slippers με ελάχιστο τακούνι που δίνουν στο ύψος και αδυνατίζουν, ενώ η καλύτερη λύση είναι τα ανδρόγυνα brogues με τα κορδόνια που εάν τα φορέσεις με χαμηλά καλτσάκια θα σου δώσουν άλλο αέρα.

Τέτοιου τύπου παπούτσια θα βρεις σε όλα τα megastores αλλά και στα online καταστήματα, προτίμησε αυτά που είναι πιο μυτερά και όχι τα στρογγυλεμένα, καθώς κολακεύουν περισσότερο το πόδι.

Καλή σου επιτυχία!

Στείλτε την δική σας απορία εδώ


Διαβάστε επίσης:

Το Queen.gr σας συνδυάζει το μαύρο cocktail με τα πιο όμορφα ψηλοτάκουνα

To Queen.gr σας βοηθάει να διαλέξετε το ιδανικό καλσόν

To Queen.gr σας βρίσκει τα ιδανικά παπούτσια για το γκρι δερμάτινο τζάκετ

Το Queen.gr σας μαθαίνει πώς να συνδυάσετε το γούνινο γιλέκο