To Queen.gr σας βρίσκει τα ιδανικά ρούχα για την κυριακάτικη βάφτιση

To Queen.gr σας βρίσκει τα ιδανικά ρούχα για την κυριακάτικη βάφτιση

Βγάζουμε τη μεζούρα και σας δίνουμε τις πιο χρήσιμες συμβουλές.

Το γράμμα της αναγνώστριας

Γεια σας,
Θα ήθελα να με βοηθήσετε να βρω κάτι να φορέσω σε μια βάπτιση την άλλη Κυριακή. Δεν είμαι συγγενικό πρόσωπο απλά αυτός που βαπτίζει την κόρη του είναι κολλητός φίλος του άντρα που έχω δεσμό εδώ και 5 μήνες.

Τι φοράνε σε αυτή την περίσταση από ρούχο μέχρι τι πανωφόρι? Το μόνο που θα ήθελα είναι να ταιριάζει κάτι με μαύρες γόβες και μαύρη τσάντα γιατί δεν έχω κάτι άλλο. Είμαι 29 χρονών 1.60 ύψος κανονική προς το αδύνατο με καστανά μακριά μαλλιά κ καστανά ματιά. Αν μπορείτε να με βοηθήσετε ευχαριστώ πολύ.

Εύη

Η άποψη του Queen.gr

Γεια σου Εύη! Την επόμενη Κυριακή θα είσαι μια κούκλα στη βάφτιση, στο υποσχόμαστε.
Τα ρούχα που θα θέλαμε να φορέσεις μια και συνοδεύεις το καινούργιο σου αγόρι σε μία αρκετά επίσημη εκδήλωση προτείνουμε να είναι preppy και comme il faut. Δε θα σου προτείναμε να δοκιμάσεις εξώπλατα φορέματα, ντεκολτέ και κοντά μήκη, ούτε καν έντονα χρώματα.

Παίξε με το μαύρο και τις αποχρώσεις του λαδί, του πράσινου και του πετρόλ, ή ακόμα και με το καρό που έχει λανσάρει ακόμα και η Victoria Beckham. Έχε στο μυαλό σου μία σέξι γραμματέα και επέλεξε ένα φόρεμα μίντι, εφαρμοστό και με λαιμόκοψη που να κολακεύει το σώμα και να αφήνει αρκετά στη φαντασία.

Από πάνω μπορείς να διαλέξεις ένα κλασικό μαύρο πανοφώρι και φυσικά το μαύρο clutch που ταιριάζουν με όλα και θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη.

Καλή σου επιτυχία!

Διαβάστε επίσης:

To Queen.gr σας βρίσκει τα ιδανικά μποτάκια για τα πετρόλ ρούχα
To Queen.gr σας συνδυάζει την κυπαρισσί φούστα

To Queen.gr σας συνδυάζει το μπλε φόρεμα για το γάμο

Το Queen.gr σας συνδυάζει το μαύρο cocktail με τα πιο όμορφα ψηλοτάκουνα

To Queen.gr σας βοηθάει να διαλέξετε το ιδανικό καλσόν

To Queen.gr σας ντύνει με τα καλά σας για το χειμωνιάτικο γάμο