Το Queen.gr σας συνδυάζει το δαντελένιο φόρεμα για την κυριακάτικη βάφτιση

Το Queen.gr σας συνδυάζει το δαντελένιο φόρεμα για την κυριακάτικη βάφτιση

Βγάζουμε τη μεζούρα και σας δίνουμε τις πιο χρήσιμες συμβουλές.

 

To γράμμα της αναγνώστριας

Καλησπέρα αγαπημένο Queen,
Συγχαρητήρια για τις πολύ χρήσιμες συμβουλές σας, νιώθουμε σαν να έχουμε όλες τον προσωπικό μας στιλίστα!!Θα ήθελα και εγώ λοιπόν, τη δική σας συμβουλή!

Την Κυριακή 25 του μήνα είμαι καλεσμένη σε μια βάπτιση στην οποία το αγόρι μου θα γίνει νονός!! Επέλεξα λοιπόν για την ημέρα αυτή ένα πολύ σικάτο (κατά τη γνώμη μου!!) μαύρο δαντελωτό φόρεμα σε ίσια γραμμή με ένα όμορφο κόψιμο "χαμόγελο"στην πλάτη. Επειδή είμαι μόλις 25 ετών θα ήθελα τα παπούτσια να δίνουν έναν πιο νεανικό τόνο στο ντύσιμο και έτσι επέλεξα ένα ζευγάρι υπέροχα unkle boots σε μπλε ηλεκτρίκ χρώμα!!!Ο συνδυασμός βέβαια ομολογώ πως είναι κάπως ασυνήθιστος για μένα αλλά είπα να το ρισκάρω!Ποια είναι η γνώμη σας;

Το τσαντάκι να είναι σε μαύρο χρώμα; Τι να κάνω με το μακιγιάζ; Είμαι μελαχρινή με καστανά μάτια και αρκετά λευκή επιδερμίδα.

Περιμένω με αγωνία την γνώμη σας και σας στέλνω τις φωτογραφίες από τα ρούχα που έχω ήδη διαλέξει!



Η άποψη του Queen.gr

Γεια σου αγαπημένη φίλη! Τα λόγια σου είναι πολύ γλυκά και σε ευχαριστούμε που νιώθεις έτσι, να ξέρεις πως κάθε φορά που έχεις κάποια στιλιστική απορία είμαστε εδώ για να σου τη λύσουμε.

Η επιλογή σου για την κυριακάτικη βάφτιση είναι τέλεια. Αγαπάμε το μαύρο ξώπλατο φόρεμα και λατρεύουμε τα μποτάκια με το κόψιμο στο coup de pied (είναι από τα τελευταία trends). Όπως βλέπεις τα έχεις πάει περίφημα και η βοήθειά μας περισσεύει.

Το clutch σου θα προτιμούσαμε να είναι μαύρο για να μην αποσπάς την προσοχή από τη δαντελένια σου πλάτη, ενώ μια και είσαι αρκετά τολμηρή σου προτείνουμε ένα κατακόκκινο κραγιόν που θα απογειώσει την εμφάνισή σου.

Καλή σου επιτυχία, να σκίσεις στη βάφτιση!


Στείλτε την δική σας απορία εδώ

Διαβάστε επίσης:

Το Queen.gr σας συνδυάζει τα ιδανικά παπούτσια για τη μάξι πλισέ φούστα

To Queen.gr σας μαθαίνει πώς να φορέσετε το εφαρμοστό bodycon φόρεμα

To Queen.gr σας βρίσκει τα ιδανικά μποτάκια για τα πετρόλ ρούχα