To Queen.gr σας μαθαίνει πώς να κρατάτε την oversized τσάντα

To Queen.gr σας μαθαίνει πώς να κρατάτε την oversized τσάντα

Βγάζουμε τη μεζούρα και σας δίνουμε τις πιο χρήσιμες συμβουλές.

To γράμμα της αναγνώστριας
Γεια σου καλό μου Queen.gr! Σε ευχαριστούμε που μας κάνεις πιο στυλάτες και να ξέρεις πως σε διαβάζουμε συνέχεια. Πες μου σε παρακαλώ, μπορώ να κρατάω μεγάλες τσάντες και το βράδυ; μου αρέσουν πολύ αλλά δεν ξέρω αν μου πηγαίνουν γιατί είμαι μικρόσωμη. Περιμένω τη συμβουλή σου,
Βίκη

Η άποψη του Queen.gr
Γεια σου Βίκη, σε ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια, χαιρόμαστε πολύ που μας διαβάζεις. Οι μεγάλες τσάντες ή αλλιώς oversized είναι το κλειδί για πολλές εντυπωσιακές εμφανίσεις. Σε μία κλίμακα μεγαλύτερη από αυτή που έχουμε συνηθίσει, οι τσάντες αυτές καταφέρνουν μικρά θαύματα: μας κάνουν να φαινόμαστε πιο αδύνατες, χωρούν μέσα όλη μας την προίκα από το laptop μέχρι το κατακόκκινο κραγιόν και φυσικά προσδίδουν μία fashionista αισθητική σε κάθε μας ντύσιμο.

Η αλήθεια είναι πως οι μικρόσωμες σιλουέτες δεν κολακεύονται ιδιαίτερα από τις πολύ μεγάλες τσάντες. Βέβαια, οι μεγάλοι οίκοι αλλά και τα μικρότερα καταστήματα δεν έχουν μόνο δύο μεγέθη, αλλά και πολλά ενδιάμεσα. Απόφυγε την τεράστια τσάντα (σαν αυτή που κρατάει η Katie Holmes που είναι και πανύψηλη) και διάλεξε μία που να είναι στα μέτρα σου.

Φυσικά, από τη στιγμή που είμαστε όλη μέρα στο δρόμο και δεν έχουμε χρόνο για να επιστρέφουμε στο σπίτι μετά τη δουλειά και να αλλάζουμε, μπορείς να κυκλοφορήσεις πολύ άνετα με την καινούργια σου τσάντα στα μπαρ της πόλης νιώθοντας πιο fashionaria από ποτέ!

Καλή σου επιτυχία!


Στείλτε την δική σας απορία εδώ

Διαβάστε επίσης:

Το Queen.gr σας συνδυάζει τα ιδανικά παπούτσια για τη μάξι πλισέ φούστα

To Queen.gr σας μαθαίνει πώς να φορέσετε το εφαρμοστό bodycon φόρεμα

To Queen.gr σας βρίσκει τα ιδανικά μποτάκια για τα πετρόλ ρούχα