To Queen.gr σας μαθαίνει ποια χρώματα πρέπει να προτιμήσετε φέτος τα Χριστούγεννα

To Queen.gr σας μαθαίνει ποια χρώματα πρέπει να προτιμήσετε φέτος τα Χριστούγεννα

Βγάζουμε τη μεζούρα και σας δίνουμε τις πιο χρήσιμες συμβουλές.

Το γράμμα της αναγνώστριας

Γεια σου Queen.gr πολυαγαπημένο! Μια και δίνεις τόσο ωραίες συμβουλές μήπως μπορείς να μου δώσεις κι εμένα τα φώτα σου; Τώρα που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, ποια χρώματα είναι στη μόδα; Σε ευχαριστώ πολύ,
Έλλη, 28 ετών

Η άποψη του Queen.gr
Σε ευχαριστούμε πολύ Έλλη, να ξέρεις πως είμαστε πάντα εδώ για κάθε σου απορία. Όντως, οι γιορτές πλησιάζουν και πολύ σύντομα θα πρέπει να διαλέξουμε τι θα φορέσουμε. Τα χρώματα που ξεχωρίζουν φέτος δε διαφέρουν πολύ από αυτά που φαντάζεσαι, σου κάνουμε όμως μία ενδεικτική ανακεφαλαίωση για να τα ξαναθυμηθείς.

Το πράσινο της χρυσόμυγας είναι το αγαπημένο του οίκου gucci για φέτος και δε μας κάνει εντύπωση καθώς το λατρεύουμε. Το ίδιο ισχύει και με το σκούρο μπλε, το οινοπνευματί, το μπλε cobalt και το σκούρο μωβ, αλλά και το πιο ανοιχτό στην απόχρωση της λεβάντας για τις τολμηρές.

Το χρυσαφί (είτε από παγιέτες, είτε λόγω υφάσματος), το κροκί και το πορτοκαλί θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις καθώς είναι αρκετά έντονα, ενώ το κόκκινο του πάθους είναι η κλασική αξία σε κάθε επίσημη εκδήλωση.

Τέλος, εάν θες να νιώσεις ασφάλεια χωρίς περιττό ρίσκο, το μαύρο και το άσπρο θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση στο πι και φι.

Μην ξεχνάς αυτό που είπε η Coco Chanel, «το καλύτερο χρώμα σε όλον τον κόσμο είναι αυτό που δείχνει ωραίο επάνω σου»

Στείλτε την δική σας απορία εδώ

Διαβάστε επίσης:

To Queen.gr σας βρίσκει το ιδανικό πρωτοχρονιάτικο φόρεμα

Το Queen.gr σας συνδυάζει τα ιδανικά παπούτσια για τη μάξι πλισέ φούστα

To Queen.gr σας μαθαίνει πώς να φορέσετε το εφαρμοστό bodycon φόρεμα

To Queen.gr σας βρίσκει τα ιδανικά μποτάκια για τα πετρόλ ρούχα