Το Queen.gr σας διαλέγει τα ωραιότερα γούρια για το νέο έτος

Το Queen.gr σας διαλέγει τα ωραιότερα γούρια για το νέο έτος

Βγάζουμε τη μεζούρα και σας δίνουμε τις πιο χρήσιμες συμβουλές.

Το γράμμα της αναγνώστριας
Γεια σου Queen.gr! Σε παρακαλώ, θέλω να αγοράσω γούρι για την καινούργια χρονιά, μπορείς να με βοηθήσεις;
Ευχαριστώ πολύ!
Έλενα


Η άποψη του Queen.gr
Γεια σου Έλενα και χρόνια πολλά!
Κάθε χρόνο αγοράζουμε το αγαπημένο μας γούρι και ευχόμαστε για το νέο έτος να μας φέρει υγεία, χαρά και ευτυχία. Αυτή τη χρονιά, μερικοί από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες σχεδιαστές σχεδίασαν για εμάς κοσμήματα συμβολικά, με θετική ενέργεια και υπέροχο design. Διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει και τρέξτε να προλάβετε γιατί έχουν ήδη εξαντληθεί.

Η Lito σχεδιάζει ένα πεντανόστιμο κουκουνάρι και μας εύχεται με τον τρόπο της Χρόνια Πολλά.

Ο οίκος Zolotas επέλεξε «Το κέλυφος της χελώνης» για να το Γούρι Αγάπης 2013. Προστατευμένη από το κέλυφός της που αποκρούει τις εχθρικές επιθέσεις, η χελώνα κατείχε πάντοτε μια ιδιαίτερη θέση στην ανθρώπινη μυθολογία. Η μακροβιότητά της ενέπνεε σεβασμό, η αντοχή της την έκανε σύβολο καλής τύχης, επιμονής και εφευρετικότητας.

Ο Minas φαντάζεται μία μινιμαλιστική σβούρα και μας προσκαλεί να κάνουμε μία ευχή για το 2013.

Η My. A. εμπνέεται από την αρχιτεκτονική και τις γεωμετρίες και δημιουργεί μία νέα ιδέα για να μας φέρνει τύχη την καινούργια χρονιά.

Η Your Beloved αντλεί έμπνευση από τα φίδια και τα μετατρέπει σε σύμβολό της, χαράσσοντάς τα σε ξύλο και μέταλλο, ενώ χρησιμοποιεί από χρυσό και ασήμι μέχρι σμαράγδια.

Τέλος, ο οίκος Liana Vourakis φτιάχνει το εορταστικό ρόδι για το λαιμό, ενώ η Joanna Cave παίζει με στρογγυλές γραμμές δημιουργώντας τα πιο επιδέξια γρανάζια του 2013.

Χρόνια σας πολλά!