Ντυθείτε στη βάφτιση με στυλ και οδηγίες από το Queen.gr

Ντυθείτε στη βάφτιση με στυλ και οδηγίες από το Queen.gr

Βγάζουμε τη μεζούρα και σου δίνουμε τις πιο χρήσιμες συμβουλές.

Το γράμμα της αναγνώστριας

Πολυαγαπημένο Queen, στις 13 Απρίλη έχω μια βάφτιση και κωλύομαι λίγο στο τι να φορέσω.!
Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο στυλ προς το παρόν. ΟΙ μόνες πληροφορίες που μπορώ να σ δώσω για να σε διευκολύνω είναι ότι είμαι 20χρονων, 1,75 ύψος σωματότυπο αχλάδι και γύρω στα 75 κιλά...:) Ελπίζω να σε βοήθησα κατά κάποιον τρόπο.!
Περιμενω με ανυπομονησία τις φανταστικές σου ιδέες..:)
Με αγάπη Φαίη, από Χανιά Κρήτης...

Η άποψη του Queen.gr

Φαίη σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια είσαι πολύ γλυκιά, μας έφτιαξες κυριολεκτικά τη μέρα. Στο θέμα μας τώρα.
Η ηλικία σου και ο σωματότυπός σου μας επιτρέπουν να παίξουμε με πολλά διαφορετικά στυλ φορεμάτων για τη βάφτιση που νομίζω θα σου αρέσουν πολύ. Εάν θέλεις ένα απλό μαύρο φόρεμα, διαλέξαμε από το Zara ένα μαύρο cocktail dress με φύλλα που θα σου δώσουν κίνηση, αλλά σίγουρα δε θα τραβήξει την προσοχή πάνω σου.

Ένα άλλο φόρεμα από το Asos.com έχει γραμμή skater και είναι σε λευκή και ασημένια απόχρωση, θα δώσει μία παιχνιδιάρικη νότα στην εμφάνισή σου ενώ θα παραμείνεις στους νεανικούς συνδυασμούς.

Το cut out φόρεμα από το Topshop με τα λουλούδια είναι άλλη μία εκδοχή για να βγάλουμε τα κάλλη σου έξω και να γίνεις το επίκεντρο της ημέρας.

Εάν σου άρεσαν τα lantern dresses της Mary Katrantzou, τότε αυτό από το Topshop είναι αυτό που σου ταιριάζει, ενώ σε μάξι επιλογή και πιο boho καταστάσεις το fashion in my closet σου δίνει την επιλογή ενός βαμβακερού φορέματος με πολύ μικρά λουλουδάκια και εντυπωσιακή ανοιχτή πλάτη.

Διάλεξε αυτό που σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα και μεταμορφώσου στον πιο όμορφο εαυτό σου!

Στείλτε την δική σας απορία εδώ

Διαβάστε επίσης:

Φορέστε τα casual ρούχα σας στη βραδινή έξοδο όπως σας δείχνει το Queen.gr

To Queen.gr σας βρίσκει ολόσωμη φόρμα για τη φθινοπωρινή βάφτιση

To Queen.gr σας ντύνει αποκριάτικα με ρούχα από τη γκαρνταρόμπα σας

To Queen.gr σας μαθαίνει πώς να φορέσετε τα κοσμήματά σας με στυλ