Το Queen.gr ντύνει την κουμπάρα στον ανοιξιάτικο γάμο

Το Queen.gr ντύνει την κουμπάρα στον ανοιξιάτικο γάμο

Βγάζουμε τη μεζούρα και σας δίνουμε τις πιο χρήσιμες συμβουλές.

Το γράμμα της αναγνώστριας

Καλησπέρα,
θα ήθελα την άποψή σας σχετικά με το τι παπούτσια να συνδυάσω με ένα φόρεμα μακρύ στράπλες ριγέ μαύρο- μπεζ ανοιχτό. Είμαι κουμπάρα σε ένα γάμο στις 11 Μαΐου και θέλω να είμαι θεά. Εκτός από τα κλασικά χρώματα μπορώ να το συνδυάσω και με χρώμα; τι επιλογές έχω σε αξεσουάρ;
Ευχαριστώ

Η άποψη του Queen.gr
Γεια σου φιλενάδα, σε ευχαριστούμε πολύ για το ωραιότατο γράμμα σου. Το κεφάλαιο κουμπάρα είναι από μόνο του πολύ στρεσογόνο και όταν πρόκειται και για καλοκαιρινό γάμο που τα πετάμε και όλα έξω, εκεί τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο.


Η επιλογή του ρούχου σου μας φαίνεται αρκετά απλή, όμως είμαστε σίγουροι πως θα είσαι υπέροχη. Το μάξι ριγέ είναι αρκετά κλασική επιλογή με ουδέτερους τόνους οπότε μπορείς με τα παπούτσια σου να παίξεις σε όποιες αποχρώσεις θέλεις.


Εμείς ενδεικτικά σου διαλέξαμε από παστέλ και κόκκινο, μέχρι κλασσικά μαύρα, από το Zara.com όλα αρκετά λεπτεπίλεπτα και με μέτριο τακούνι όπως επιβάλλει η μόδα.
Tα αξεσουάρ σου δε χρειάζεται να είναι κραυγαλέα. Μερικά χρυσά βραχιόλια και ένα statement χρυσό κολιέ είναι υπεραρκετά, όπως αυτά που σου βρήκαμε στο h&m.
Καλή σου επιτυχία!

Στείλτε την δική σας απορία εδώ

Διαβάστε επίσης:

Φορέστε τα casual ρούχα σας στη βραδινή έξοδο όπως σας δείχνει το Queen.gr

To Queen.gr σας βρίσκει ολόσωμη φόρμα για τη φθινοπωρινή βάφτιση

To Queen.gr σας ντύνει αποκριάτικα με ρούχα από τη γκαρνταρόμπα σας

To Queen.gr σας μαθαίνει πώς να φορέσετε τα κοσμήματά σας με στυλ