Είμαι νονά και θέλω να φορέσω παστέλ, ταιριάζει με λουστρίνι γόβα;

Είμαι νονά και θέλω να φορέσω παστέλ, ταιριάζει με λουστρίνι γόβα;

Βγάζουμε τη μεζούρα και σας δίνουμε τις πιο χρήσιμες συμβουλές.

Το γράμμα της αναγνώστριας

Aγαπητό Queen, στις 26 Μαϊου γίνομαι νονά. Έχω βρει δύο υποψήφια cocktail dress χρώματος κοραλλί και μωβ.
Όσον αφορά το παπούτσι θα ταίριαζαν πολύ με γόβες χρώματος nude. Αυτό που με προβληματίζει είναι μπορεί να φορεθεί εκείνη την εποχή οι λουστρίν γόβα; (γιατί τα peep toe δεν τα συμπαθώ ιδιαίτερα!)

Η άποψη του Queen.gr
Γεια σου φίλη,
σε ευχαριστούμε πολύ για το γράμμα σου. Λοιπόν, η νονά πρέπει να είναι πάντα καλοντυμένη, κομψή και γενικότερα θεά. Μόνο έτσι θα βάλεις σωστά το λαδάκι στο βαφτιστήρι σου και θα σε καμαρώσουν και όλοι ως συμπρωταγωνίστρια (το βαφτιστήρι είναι ο πρωταγωνιστής) στη βάφτιση. Τα χρώματα που έχεις διαλέξει είναι πολύ ευχάριστα, είτε στις παστέλ αποχρώσεις τους που τις προτιμούμε, είτε και στις πιο έντονες. Το nude επίσης μας αρέσει, άσε που είναι και επένδυση γιατί θα σου μείνει η γόβα και θα τη συνδυάζεις με τα τζινάκια σου από το πρωί ως το βράδυ.


Εκεί που θα σε στενοχωρήσουμε είναι στο λουστρίνι. Όσο και να είμαστε μαζί σου το γυαλιστερό δέρμα οφείλουμε να σε ενημερώσουμε πως είναι no no, δηλαδή όχι. Μπορείς εναλλακτικά να πάρεις το ζευγάρι και να το πας σε ένα κατάστημα τύπου τακούνι express και να τους ζητήσεις να σου το βάψουν σε ματ χρώμα. Έτσι, επιστρέφουμε στο πλάνο σου απλά σε λιγότερο γυαλιστερό περιτύλιγμα και ούτε γάτα ούτε ζημιά.


Καλή σου επιτυχία!

Στείλτε την δική σας απορία εδώ

Διαβάστε επίσης:

Φορέστε τα casual ρούχα σας στη βραδινή έξοδο όπως σας δείχνει το Queen.gr

To Queen.gr σας βρίσκει ολόσωμη φόρμα για τη φθινοπωρινή βάφτιση

To Queen.gr σας ντύνει αποκριάτικα με ρούχα από τη γκαρνταρόμπα σας

To Queen.gr σας μαθαίνει πώς να φορέσετε τα κοσμήματά σας με στυλ