Τι κοσμήματα να συνδυάσω με το φούξια φόρεμα που θα φορέσω στο συγγενικό γάμο;

Τι κοσμήματα να συνδυάσω με το φούξια φόρεμα που θα φορέσω στο συγγενικό γάμο;

Βγάζουμε τη μεζούρα και σας δίνουμε τις πιο χρήσιμες συμβουλές.

Το γράμμα της αναγνώστριας

Γεια σας, αυτό το Σάββατο έχω συγγενικό γάμο και θα βάλω φούξια φόρεμα με ένα ώμο και μαύρα πέδιλα. Θα ήθελα την συμβουλή σας για τα accessories που θα βάλω. Σκέφτομαι να είναι χρυσά σκουλαρίκια ή χρυσό δακτυλίδι, γενικά δεν θέλω να είναι πολύ φορτωμένο το σύνολο, εσείς τι μου προτείνετε?
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Μαριγούλα

Η άποψη του Queen.gr

Γεια σου Μαριγούλα,
σε ευχαριστούμε πολύ για το email σου. Το φούξια φόρεμα είναι πολύ σωστή επιλογή για το γάμο, ο ένας ώμος δίνει έναν αέρα καλοκαιριού ενώ η απόχρωση είναι έντονη όπως ακριβώς θέλουμε για να ανεβαίνει και η διάθεση.


Επίσης, συμφωνούμε με τα πέδιλα, το μαύρο είναι ουδέτερο, απλό και ταιριάζει με όλα. Τώρα, στο θέμα μας, τα αξεσουάρ είναι πολύ σημαντικά για το φόρεμα αυτό. Σίγουρα, δε θα βάλεις κολιέ ή κάτι στο λαιμό καθώς έχεις ήδη όγκο στο μπούστο οπότε και θα επενδύσεις σε statement βραχιόλι και σκουλαρίκια.

Χρυσός, διαμαντάκια, ημιπολύτιμοι λίθοι και αποχρώσεις ασημένιες, ρουμπινί και μαύρες στις πέτρες θα αναβαθμίσουν το look κάνοντάς σε να μοιάζεις με μοντέλο από editorial.


Σε οποιοδήποτε megastore και αν επισκεφτείς θα βρεις αμέτρητα κοσμήματα από οικονομικά υλικά που μοιάζουν αληθινά και κάνουν τέλεια τη δουλειά τους!
Καλή σου επιτυχία!


Στείλτε την δική σας απορία
εδώ

Διαβάστε επίσης:

Φορέστε τα casual ρούχα σας στη βραδινή έξοδο όπως σας δείχνει το Queen.gr

To Queen.gr σας βρίσκει ολόσωμη φόρμα για τη φθινοπωρινή βάφτιση

To Queen.gr σας ντύνει αποκριάτικα με ρούχα από τη γκαρνταρόμπα σας

To Queen.gr σας μαθαίνει πώς να φορέσετε τα κοσμήματά σας με στυλ