Γίνεται το αγόρι μου νονός και δεν ξέρω πως να συνδυάσω τη φούξια φούστα

Γίνεται το αγόρι μου νονός και δεν ξέρω πως να συνδυάσω τη φούξια φούστα

Βγάζουμε τη μεζούρα και σας δίνουμε τις πιο χρήσιμες συμβουλές.

Το γράμμα της αναγνώστριας

Καλησπέρα Queen team!

Έρχεται καλοκαίρι κ οι κοινωνικές εκδηλώσεις είναι αρκετές...Τον Ιούλιο λοιπόν θα βρεθώ σε μια βάπτιση σε μοναστήρι όπου νονός θα είναι το αγόρι μου,κ κατά κάποιο τρόπο κ εγώ ''βοηθητική'' νονά, αφού είμαστε κουμπάροι με τους γονείς του μικρού...

Έχω σκεφτεί να φορέσω μια μάξι φούστα σε φούξια χρώμα με ελαφριές πιέτες κ ίσως πλατφόρμες για να είμαι κ καλά ντυμένη κ άνετη.

Ήθελα να ρωτήσω το υπόλοιπο outfit με τι να το συνδυάσω;Το top να είναι για την περίσταση αλλά όχι αποκαλυπτικό αφού θα είναι σε μοναστήρι...Μαλλιά, μακιγιάζ, κοσμήματα;
Περιμένω τη βοήθειά σας!
Ευχαριστώ πολύ!!

Η άποψη του Queen.gr
Γεια σου κούκλα,
σε ευχαριστούμε πολύ που μας ζητάς τη γνώμη μας γιατί να ξέρεις πως έχουμε πολλές ιδέες για να σε βγάλουμε από τη δύσκολη θέση. Σα νονά νούμερο 2 πρέπει να είσαι κούκλα και εντυπωσιακή οπότε δε θα κάνουμε εκπτώσεις στο στυλ σου.


Τέλεια η επιλογή της μάξι φούξια φούστας, στη θέση σου θα την προτιμούσα ψιλόμεση που κολακεύει περισσότερο και ταιριάζει με πολύ περισσότερα ρούχα. Διάλεξε ένα απλό μπεζ ή γκρι τιραντάκι top προκειμένου να δώσεις τη βαρύτητα στη φούστα και τα αξεσουάρ. Από τη άλλη μπορείς να επιλέξεις ένα κορμάκι εξώπλατο σαν αυτό του fashioninmycloset, ή ένα cropped κοντό μπλουζάκι σαν το λευκό του zara.com που σου παραθέτουμε.


Τα κοσμήματα έχεις τη δυνατότητα να τα εμπλουτίσεις, τόσο σε χρώμα όσο και σε υλικά. Από μεγάλα πλεκτά chunky κολιέ μέχρι πολλές λεπτές αλυσίδες με ημιπολύτιμους λίθους και μεγάλα statement σκουλαρίκια ή βραχιόλια (καλύτερα σκουλαρίκια γιατί δαχτυλίδια και βραχιόλια μπορεί να λερωθούν από το λάδι), διάλεξε ανάλογα με τη διάθεση και τις αγαπημένες σου αποχρώσεις.

Ρίξε μια ματιά στις φωτογραφίες και εδώ είμαστε για ό, τι άλλο χρειαστείς!


Στείλτε την δική σας απορία
εδώ

Διαβάστε επίσης:

Φορέστε τα casual ρούχα σας στη βραδινή έξοδο όπως σας δείχνει το Queen.gr

To Queen.gr σας βρίσκει ολόσωμη φόρμα για τη φθινοπωρινή βάφτιση

To Queen.gr σας ντύνει αποκριάτικα με ρούχα από τη γκαρνταρόμπα σας

To Queen.gr σας μαθαίνει πώς να φορέσετε τα κοσμήματά σας με στυλ